Elimizden geleni yapıyoruz.

Rize 17.05.2019 - 10:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1551+ kez okundu.
 

Elimizden geleni yapıyoruz.

İçme ve Kullanım Sularının Genel Durumu Değerlendirildi  Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında, Rize genelinde içme ve kullanım sularının genel durumu ile ilgili toplantı düzenlendi.  Vali Çeber başkanlığında, Rize genelinde ki içme ve kullanım sularının genel durumu, sorunları ve iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında Valilik Ayder Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirildi.   Toplantı sonrası değerlendirmede bulunun Vali Çeber;” ilimiz su kaynakları yönünden çok zengin bir coğrafi yapıya sahip. Bu zenginliklerden yararlanarak halkımıza daha temiz su ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu toplantı sayesinde neleri, nasıl yaparsak istediklerimize daha verimli bir şekilde ulaşabiliriz bunu görmüş olduk. Toplantıya katılım gösteren tüm mesai arkadaşlarıma yapmış oldukları katkı ve fikir alışverişinden dolayı  teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.   Düzenlenen toplantıda Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Belediye Başakan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İlçe Kaymakamları, ilçe Belediye Başkanları ve Sağlık il Müdürü de hazır bulundu.  

İçme ve Kullanım Sularının Genel Durumu Değerlendirildi 


Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında, Rize genelinde içme ve kullanım sularının genel durumu ile ilgili toplantı düzenlendi. 


Vali Çeber başkanlığında, Rize genelinde ki içme ve kullanım sularının genel durumu, sorunları ve iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında Valilik Ayder Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirildi.  


Toplantı sonrası değerlendirmede bulunun Vali Çeber;” ilimiz su kaynakları yönünden çok zengin bir coğrafi yapıya sahip. Bu zenginliklerden yararlanarak halkımıza daha temiz su ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu toplantı sayesinde neleri, nasıl yaparsak istediklerimize daha verimli bir şekilde ulaşabiliriz bunu görmüş olduk. Toplantıya katılım gösteren tüm mesai arkadaşlarıma yapmış oldukları katkı ve fikir alışverişinden dolayı  teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.  


Düzenlenen toplantıda Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Belediye Başakan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İlçe Kaymakamları, ilçe Belediye Başkanları ve Sağlık il Müdürü de hazır bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi