El freni çekilmeyen otomobil önce araca ardından iş yerinin vitrinine çarptı 

Karadeniz 29.05.2020 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2280+ kez okundu.
 

El freni çekilmeyen otomobil önce araca ardından iş yerinin vitrinine çarptı 

KARABÜK'te, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil önce park halindeki araca ardından mağazanın vitrin camına çarptı.   O anlar anbean iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Kaza, öğle saatlerinde Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün park ettikten sonra el frenini çekmeyi unuttuğu 78 AAF 759 plakalı otomobil, hareket etmeye başlayınca önce arkasındaki araca, ardından kaldırıma çıkarak bir giyim mağazasının vitrin camına çarptı. Otomobilin çarptığı araçta hasar meydana gelirken, mağazanın camı kırıldı. Otomobil kaldırımdan çekilirken, mağazanın kırılan camı ise değiştirildi. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı. 

KARABÜK'te, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil önce park halindeki araca ardından mağazanın vitrin camına çarptı.

 

O anlar anbean iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Kaza, öğle saatlerinde Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün park ettikten sonra el frenini çekmeyi unuttuğu 78 AAF 759 plakalı otomobil, hareket etmeye başlayınca önce arkasındaki araca, ardından kaldırıma çıkarak bir giyim mağazasının vitrin camına çarptı. Otomobilin çarptığı araçta hasar meydana gelirken, mağazanın camı kırıldı. Otomobil kaldırımdan çekilirken, mağazanın kırılan camı ise değiştirildi. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi