Düzce'deki selde ölenlerin sayısı 5'e çıktı, 2 kişi aranıyor (2)

Karadeniz 23.07.2019 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1470+ kez okundu.
 

Düzce'deki selde ölenlerin sayısı 5'e çıktı, 2 kişi aranıyor (2)

CESETLER ANNE VE KIZINA AİT   Düzce’nin Akçakoca ilçesinin ardından başlatılan arama çalışmalarında bu sabah cesetleri bulunan 2 kişinin kimlikleri tespit edildi. Cansız bedenlerin Nilgün Kaplan (39) ile kızı Funda Kaplan'a (9) ait olduğu saptandı.   TOPRAK VE AĞAÇ YIĞINLARININ ALTINDA BULUNDU   Anne ve kızının cesetleri Uğur Köyü Melen Çayı'nın kenarında ağaç ve toprak yığınlarının arasında jandarma iz takip köpeğinin tepki vermesi sonucu bulundu. Ekipler ağaçları kaldırarak önce annenin, yaklaşık 10 metre uzaklıkta da kızının cesedini buldu. Anne ve kızının cesetleri evlerine kuş uçuşu 2 kilometre, yol olarak ise yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta bulundu.   5 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU, 2 ÇOCUK KAYIP   Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım köyünde geçen çarşamba günü meydana gelen selin ardından yapılan arama çalışmalarında şu ana kadar Cengiz (55) ve Fatma Töngel (42) çifti ile Nilgün Kaplan (39), çocukları Funda Kaplan (9) ve Sanem Kaplan'ın (7) cesetleri bulundu. Kayıp olan Töngel çiftinin çocukları Kağan Töngel (3) ile Nilgün Kaplan'ın ikiz kızlarından Sinem Kaplan'ı (7) arama çalışmaları ise sürüyor. 

CESETLER ANNE VE KIZINA AİT

 

Düzce’nin Akçakoca ilçesinin ardından başlatılan arama çalışmalarında bu sabah cesetleri bulunan 2 kişinin kimlikleri tespit edildi. Cansız bedenlerin Nilgün Kaplan (39) ile kızı Funda Kaplan'a (9) ait olduğu saptandı.

 

TOPRAK VE AĞAÇ YIĞINLARININ ALTINDA BULUNDU

 

Anne ve kızının cesetleri Uğur Köyü Melen Çayı'nın kenarında ağaç ve toprak yığınlarının arasında jandarma iz takip köpeğinin tepki vermesi sonucu bulundu. Ekipler ağaçları kaldırarak önce annenin, yaklaşık 10 metre uzaklıkta da kızının cesedini buldu. Anne ve kızının cesetleri evlerine kuş uçuşu 2 kilometre, yol olarak ise yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta bulundu.

 

5 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU, 2 ÇOCUK KAYIP

 

Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım köyünde geçen çarşamba günü meydana gelen selin ardından yapılan arama çalışmalarında şu ana kadar Cengiz (55) ve Fatma Töngel (42) çifti ile Nilgün Kaplan (39), çocukları Funda Kaplan (9) ve Sanem Kaplan'ın (7) cesetleri bulundu. Kayıp olan Töngel çiftinin çocukları Kağan Töngel (3) ile Nilgün Kaplan'ın ikiz kızlarından Sinem Kaplan'ı (7) arama çalışmaları ise sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi