'Dur' ihtarına uymayan sürücüyü kovalarken kaza yapan polis şehit oldu

Karadeniz 09.08.2020 - 06:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2408+ kez okundu.
 

'Dur' ihtarına uymayan sürücüyü kovalarken kaza yapan polis şehit oldu

SAMSUN'da uygulama noktasında polisin 'dur' ihtarına rağmen kaçan otomobil sürücüsünü kovalayan motosikletli yunus polisi Adem Keskin (33), motosikletin hakimiyetini kaybederek devrildi. Metrelerce sürüklenerek ağır yaralanan Keskin, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Olay, gece saatlerinde Atakum ilçesinde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli yunus ekibinin denetimi sırasında, bir otomobil sürücüsü polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Sürücüyü yakalamak için takibe başlayan yunus polisi Adem Keskin, motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet devrilirken, metrelerce sürüklenen Keskin ağır yaralandı. Keskin, kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.   HAYAT KURTARMIŞTI Hayatını kaybeden Keskin, daha önce yapılan bir uygulamada yine 'dur' ihtarına uymayıp kaçan bir sürücüyü, kaza yaparak alev alan aracından kurtarmıştı.  Keskin'in acı haberi, ailesi ve görev arkadaşlarını hüzne boğdu.   KAÇAN SÜRÜCÜ GÖZALTINDA Olayın ardından kaçan araç sürücüsü ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

SAMSUN'da uygulama noktasında polisin 'dur' ihtarına rağmen kaçan otomobil sürücüsünü kovalayan motosikletli yunus polisi Adem Keskin (33), motosikletin hakimiyetini kaybederek devrildi. Metrelerce sürüklenerek ağır yaralanan Keskin, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Olay, gece saatlerinde Atakum ilçesinde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli yunus ekibinin denetimi sırasında, bir otomobil sürücüsü polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Sürücüyü yakalamak için takibe başlayan yunus polisi Adem Keskin, motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet devrilirken, metrelerce sürüklenen Keskin ağır yaralandı. Keskin, kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

 

HAYAT KURTARMIŞTI Hayatını kaybeden Keskin, daha önce yapılan bir uygulamada yine 'dur' ihtarına uymayıp kaçan bir sürücüyü, kaza yaparak alev alan aracından kurtarmıştı.  Keskin'in acı haberi, ailesi ve görev arkadaşlarını hüzne boğdu.

 

KAÇAN SÜRÜCÜ GÖZALTINDA Olayın ardından kaçan araç sürücüsü ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi