Dünya 5'den Büyüktür. Reis Dünyaya ayar çekti.

Siyaset 30.06.2019 - 14:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2180+ kez okundu.
 

Dünya 5'den Büyüktür. Reis Dünyaya ayar çekti.

  DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR !    Türkiye 80 yıldır Emperyalist ABD'nin adeta bir eyaleti durumundaydı! Şimdi tam bağımsız bir ülke durumundayız diyebilirmiyiz, kesinlikle söz konusu değil,ancak şu görüntüye fotoğraf dili ile baktığımızda Türkiye'nin artık ABD'nin bir uydusu deyil ,stratejik bir ortağı olduğunun bir yansımasıdır!  Özellikle G-20 zirvesinde karizması ile duruşu ile en çok dikkat çeken ve bütün Dünya medyasında ilk sıralarda yer alan, birileri sevmesede, görmezlikten gelse de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır!   Kendi Ülkesinde Türkiye aleyhinde verdiği beyanatlarla bildiğimiz Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel  Macron'un gizli bir Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu artık gizlemeye gerek yok !  Eskiden bizim Başbakanlarımız başta Amerika olsun Ekonomik anlamda Dünya'nın büyük devletlerine ziyarete gittiklerinde bırakan o ülkenin Devlet başkanları tarafından karşılanmayı,randevu dahi alamadan bir müsteşar tarafından karşılanıp yolcu edilirdi !..  Evet biz yanlışlıkları eleştirilerimizi Türkiye içinde kendi aramızda yapıp, işi burada çözmeliyiz, ama yurt dışında bugün sadece Arap Ülkelerinde değil ,İslam ülkeleri ve dünyada yapılan liderler sıralamasında en güçlü imaj sahibi güçlü lider konumunda ilk 3 de bizim Devlet Başkanımız  Erdoğan bulunuyorsa, bunun kıymetini bilmeliyiz!...  Osaka’da yapılan G-20 Zirvesinde bütün Dünya gördüki,” Dünya 5’ten büyüktür” diyen Recep Tayyip Erdoğan, Emperyalist Haçlı ülkelerinin Devlet başkanları karşısına bırakın ezilmeyi, adet onlara ders verircesine dik duruşuyla, G-20 zirvesine damgasını vurmuştur!..  Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videolarla zaten teyit edildi,Hatta en son ABD Başkanı Trump bile "Erdoğan'ın çok güçlü bir lider olduğunu ve S-400 fuze sistemi olayında Türkiye'nin  ve Erdoğan’ın  haklı olduğunu bütün Dünya'ya haykırarak bırakın bir yaptırım uygulamayı, Türkiye ile işbirliği içinde olmayı kabul ederek, Tükiye içindeki işbirlikçi  Türk düşmanlarını hayal kırıklığına uğrattı!..  Osman Köseoğlu 

  DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR ! 

 

Türkiye 80 yıldır Emperyalist ABD'nin adeta bir eyaleti durumundaydı! Şimdi tam bağımsız bir ülke durumundayız diyebilirmiyiz, kesinlikle söz konusu değil,ancak şu görüntüye fotoğraf dili ile baktığımızda Türkiye'nin artık ABD'nin bir uydusu deyil ,stratejik bir ortağı olduğunun bir yansımasıdır! 


Özellikle G-20 zirvesinde karizması ile duruşu ile en çok dikkat çeken ve bütün Dünya medyasında ilk sıralarda yer alan, birileri sevmesede, görmezlikten gelse de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır!
 

Kendi Ülkesinde Türkiye aleyhinde verdiği beyanatlarla bildiğimiz Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel  Macron'un gizli bir Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu artık gizlemeye gerek yok ! 


Eskiden bizim Başbakanlarımız başta Amerika olsun Ekonomik anlamda Dünya'nın büyük devletlerine ziyarete gittiklerinde bırakan o ülkenin Devlet başkanları tarafından karşılanmayı,randevu dahi alamadan bir müsteşar tarafından karşılanıp yolcu edilirdi !.. 


Evet biz yanlışlıkları eleştirilerimizi Türkiye içinde kendi aramızda yapıp, işi burada çözmeliyiz, ama yurt dışında bugün sadece Arap Ülkelerinde değil ,İslam ülkeleri ve dünyada yapılan liderler sıralamasında en güçlü imaj sahibi güçlü lider konumunda ilk 3 de bizim Devlet Başkanımız  Erdoğan bulunuyorsa, bunun kıymetini bilmeliyiz!... 


Osaka’da yapılan G-20 Zirvesinde bütün Dünya gördüki,” Dünya 5’ten büyüktür” diyen Recep Tayyip Erdoğan, Emperyalist Haçlı ülkelerinin Devlet başkanları karşısına bırakın ezilmeyi, adet onlara ders verircesine dik duruşuyla, G-20 zirvesine damgasını vurmuştur!.. 


Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videolarla zaten teyit edildi,Hatta en son ABD Başkanı Trump bile "Erdoğan'ın çok güçlü bir lider olduğunu ve S-400 fuze sistemi olayında Türkiye'nin  ve Erdoğan’ın  haklı olduğunu bütün Dünya'ya haykırarak bırakın bir yaptırım uygulamayı, Türkiye ile işbirliği içinde olmayı kabul ederek, Tükiye içindeki işbirlikçi  Türk düşmanlarını hayal kırıklığına uğrattı!.. 


Osman Köseoğlu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi