Doğu Karadeniz'de sağanak etkili oluyor

Karadeniz 08.07.2020 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1865+ kez okundu.
 

Doğu Karadeniz'de sağanak etkili oluyor

DOĞU Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan sağanak nedeniyle Trabzon'un Yomra ilçesinde Özdil-Oymalı grup yolu heyelan sonucu ulaşıma kapandı, Rize'de ise Karadeniz Sahil Yolu göle döndü. Trabzon’un Yomra ilçesinde, sağanak nedeniyle bazı derelerin su seviyesi yükseldi, taşkın riski oluştu. Özdil-Oymalı grup yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapalı grup yolunu ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Sürmene ilçesinde sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu göle döndü, sürücüler araçları ile güçlükle ilerledi.   Rize’de etkili olan sağanak nedeniyle Güneysu, Derepazarı ve İyidere ilçelerinde yollarda su birikintileri oluştu.      SEL VE HEYELAN UYARISI VAR   Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trabzon, Giresun, Ordu, Rize ve Artvin’de yerel olarak kuvvetli, şiddetli sağanak ile gök gürültülü sağanak görüleceği uyarısında bulunarak sel, heyelan ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. 

DOĞU Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan sağanak nedeniyle Trabzon'un Yomra ilçesinde Özdil-Oymalı grup yolu heyelan sonucu ulaşıma kapandı, Rize'de ise Karadeniz Sahil Yolu göle döndü. Trabzon’un Yomra ilçesinde, sağanak nedeniyle bazı derelerin su seviyesi yükseldi, taşkın riski oluştu. Özdil-Oymalı grup yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapalı grup yolunu ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Sürmene ilçesinde sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu göle döndü, sürücüler araçları ile güçlükle ilerledi.   Rize’de etkili olan sağanak nedeniyle Güneysu, Derepazarı ve İyidere ilçelerinde yollarda su birikintileri oluştu.   

 

SEL VE HEYELAN UYARISI VAR

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trabzon, Giresun, Ordu, Rize ve Artvin’de yerel olarak kuvvetli, şiddetli sağanak ile gök gürültülü sağanak görüleceği uyarısında bulunarak sel, heyelan ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi