Dini nikahla evlendiği kişileri ilk gece terk edip, dolandıran kadın tutuklandı

Karadeniz 11.08.2019 - 15:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1681+ kez okundu.
 

Dini nikahla evlendiği kişileri ilk gece terk edip, dolandıran kadın tutuklandı

AMASYA'da, evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan F.E. (28) adlı kadın ile ona yardım eden M.K., tutuklandı. Dolandırıcılıktan 23 ayrı suç kaydı bulunan F.E.'nin dini nikahı ile evlendiği kişileri altın, para ve cep telefonlarını alarak ilk gece terk ettiği ortaya çıktı.   Amasya'da oturan F.G. (59), bir aracı vasıtasıyla Gaziantep'te F.E. adlı kadınla tanıştı. Kadının yakınlarına 8 bin TL veren F.G., dini nikah kıydığı F.E.'yi Amasya'ya getirdi. İddiaya göre evde duş almak için banyoya giren F.G, çıktığında genç kadını bulamadı. Kadının 13 bin TL değerindeki altın ve bin TL ile cep telefonunu alarak kaçtığını anlayan F.G., polise başvurarak şikayetçi oldu. Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri F.E.'nin kentten M.K. (28) ve A.P. (34) ile kaçtığını belirledi. Şüpheliler Kahramanmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı. Dolandırıcılıktan 23 ayrı suç kaydı bulunan evli ve 3 çocuk annesi F.E.'nin dini nikah ile evlendiği kişileri altın, para ve cep telefonlarını alarak ilk gece terk ettiği ortaya çıktı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.E. ve M.K., tutuklandı, A.P. ise serbest bırakıldı. 

AMASYA'da, evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan F.E. (28) adlı kadın ile ona yardım eden M.K., tutuklandı. Dolandırıcılıktan 23 ayrı suç kaydı bulunan F.E.'nin dini nikahı ile evlendiği kişileri altın, para ve cep telefonlarını alarak ilk gece terk ettiği ortaya çıktı.

 

Amasya'da oturan F.G. (59), bir aracı vasıtasıyla Gaziantep'te F.E. adlı kadınla tanıştı. Kadının yakınlarına 8 bin TL veren F.G., dini nikah kıydığı F.E.'yi Amasya'ya getirdi. İddiaya göre evde duş almak için banyoya giren F.G, çıktığında genç kadını bulamadı. Kadının 13 bin TL değerindeki altın ve bin TL ile cep telefonunu alarak kaçtığını anlayan F.G., polise başvurarak şikayetçi oldu. Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri F.E.'nin kentten M.K. (28) ve A.P. (34) ile kaçtığını belirledi. Şüpheliler Kahramanmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı. Dolandırıcılıktan 23 ayrı suç kaydı bulunan evli ve 3 çocuk annesi F.E.'nin dini nikah ile evlendiği kişileri altın, para ve cep telefonlarını alarak ilk gece terk ettiği ortaya çıktı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.E. ve M.K., tutuklandı, A.P. ise serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi