CUMHURBAŞKANININ RİZE PROGRAMI BELLİ OLDU. İŞTE DETAYLAR

Siyaset 14.08.2020 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2019+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANININ RİZE PROGRAMI BELLİ OLDU. İŞTE DETAYLAR

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu baba ocağı Rize’de geçirecek. Bugün akşam saatlerinde kente geleceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü toplu açılış törenine katılacak, parti teşkilatı ile yemekte buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük ziyaret için geleceği ana-baba ocağı Rize’de çeşitli incelemelerde bulunacak. Bu akşam saatlerde Rize’nin Güneysu ilçesindeki evine gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü Rize Valiliği önünde saat 16.00’da toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Alipaşa mevkiinde yeni yapılan Ricosta otelin açılış kurdelesini keserek, il teşkilatı ile de akşam yemeğinde buluşacak.       Pazar günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.00’da Rize-Artvin Havalimanı'ndaki çalışmaları, havadan incelemeleyerek, kentten ayrılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son 24 Ağustos 2019'da memleketi Rize’yi ziyaret etmişti.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu baba ocağı Rize’de geçirecek. Bugün akşam saatlerinde kente geleceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü toplu açılış törenine katılacak, parti teşkilatı ile yemekte buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük ziyaret için geleceği ana-baba ocağı Rize’de çeşitli incelemelerde bulunacak. Bu akşam saatlerde Rize’nin Güneysu ilçesindeki evine gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü Rize Valiliği önünde saat 16.00’da toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Alipaşa mevkiinde yeni yapılan Ricosta otelin açılış kurdelesini keserek, il teşkilatı ile de akşam yemeğinde buluşacak.    

 

Pazar günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.00’da Rize-Artvin Havalimanı'ndaki çalışmaları, havadan incelemeleyerek, kentten ayrılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son 24 Ağustos 2019'da memleketi Rize’yi ziyaret etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi