KAÇKAR KÖYÜNDE SEL VE HEYELAN

Karadeniz 11.08.2020 - 22:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2454+ kez okundu.
 

KAÇKAR KÖYÜNDE SEL VE HEYELAN

KAÇKAR KÖYÜNDE SEL VE HEYELAN Rize'in Ardeşen ilçesine bağlı Kaçkar köyünde yağmurun şiddetini artırması ile sel ve heyelanlar meydana geldi. Yağışın etkisiyle köyün içinden geçen derenin debisi, yükseldi. Bölgede pek çok ev ve tarım arazileri sel ve heyelanda zarar gördü. Selin etkili olduğu alanlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görntülendi. 

KAÇKAR KÖYÜNDE SEL VE HEYELAN

Rize'in Ardeşen ilçesine bağlı Kaçkar köyünde yağmurun şiddetini artırması ile sel ve heyelanlar meydana geldi. Yağışın etkisiyle köyün içinden geçen derenin debisi, yükseldi. Bölgede pek çok ev ve tarım arazileri sel ve heyelanda zarar gördü. Selin etkili olduğu alanlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görntülendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi