Zonguldak'ta 'evde kalın' anonsları

Karadeniz 09.04.2020 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2526+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta 'evde kalın' anonsları

ZONGULDAK'ta, ilçeler arası geçişlerin sınırlandırılmasının ardından polis ve jandarma ekipleri, denetimlerini sürdürüyor. Polis, kent merkezinde halka, evde kalmaları  konusunda  anonslar yapıyor. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta araç giriş ve çıkışının yasaklanmasının ardından il sınırlarında polis ve jandarmanın başlattığı denetimler sürdürülüyor. İl Pandemi Kurulu'nda 7 Nisan'da alınan kararla ilçeler arasında geçişlerde başlatılan kontrollere de devam ediliyor. Polis ile jandarma ekipleri, ilçe ve kent merkezinde oluşturdukları kontrol noktalarında denetimler yapıyor. Halk, megafonla evde kalmaları konusunda sık sık uyarılıyor. Denetimler sırasında sürücüler ve yolcuların ateşleri ölçülüyor. Seyahat izin belgesi olmayan ve gideceği yeri belgeyle ibraz edemeyen sürücülerin geçişlerine ise izin verilmiyor. 

ZONGULDAK'ta, ilçeler arası geçişlerin sınırlandırılmasının ardından polis ve jandarma ekipleri, denetimlerini sürdürüyor. Polis, kent merkezinde halka, evde kalmaları  konusunda  anonslar yapıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta araç giriş ve çıkışının yasaklanmasının ardından il sınırlarında polis ve jandarmanın başlattığı denetimler sürdürülüyor. İl Pandemi Kurulu'nda 7 Nisan'da alınan kararla ilçeler arasında geçişlerde başlatılan kontrollere de devam ediliyor. Polis ile jandarma ekipleri, ilçe ve kent merkezinde oluşturdukları kontrol noktalarında denetimler yapıyor. Halk, megafonla evde kalmaları konusunda sık sık uyarılıyor. Denetimler sırasında sürücüler ve yolcuların ateşleri ölçülüyor. Seyahat izin belgesi olmayan ve gideceği yeri belgeyle ibraz edemeyen sürücülerin geçişlerine ise izin verilmiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi