14 günlük karantina süresi dolan öğrenciler alkışlarla uğurlandı (2)

Karadeniz 08.04.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1590+ kez okundu.
 

14 günlük karantina süresi dolan öğrenciler alkışlarla uğurlandı (2)

ÖĞRENCİLERDEN DUYGULANDIRAN MESAJLAR   İtalya'dan 25 Mart günü getirilerek, yerleştirildikleri yurttan bugün karantina sürelerinin dolmaları üzerine evlerine gönderilen 401 öğrencinin odalarına notlar bıraktığı ortaya çıktı. Görevliler tarafından bulunan ve okuyanları duygulandıran notlarda yer alan bazı ifadeler şöyle: "Sizlerin ilgi, şefkat ve sevgisi karşısında durabilecek bir virüs olduğuna asla inanmıyorum. Sizleri çok sevdik asla unutmayacağız", "Sizlerin güzel enerjisi bizleri bu kapının ardında yalnız bırakmadı teşekkür ederiz", "Bizlere anne evi konforu sağladığınız ve her zaman güler yüzlü davrandığınız için sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız", "Sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır, umarım her şey gönlünüzce olur, iyi ki varsınız." Samsun Valisi Osman Kaymak öğrencilerin yazdıkları notları sosyal medya hesabından 'Samsun’daki arkadaşlarımız özveriyle çocuklarımızla ilgilendiler, onların memnuniyeti bizleri de mutlu etti inşallah bu hastalığı hep birlikte yeneceğiz' ifadeleriyle paylaştı. 

ÖĞRENCİLERDEN DUYGULANDIRAN MESAJLAR

 

İtalya'dan 25 Mart günü getirilerek, yerleştirildikleri yurttan bugün karantina sürelerinin dolmaları üzerine evlerine gönderilen 401 öğrencinin odalarına notlar bıraktığı ortaya çıktı. Görevliler tarafından bulunan ve okuyanları duygulandıran notlarda yer alan bazı ifadeler şöyle: "Sizlerin ilgi, şefkat ve sevgisi karşısında durabilecek bir virüs olduğuna asla inanmıyorum. Sizleri çok sevdik asla unutmayacağız", "Sizlerin güzel enerjisi bizleri bu kapının ardında yalnız bırakmadı teşekkür ederiz", "Bizlere anne evi konforu sağladığınız ve her zaman güler yüzlü davrandığınız için sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız", "Sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır, umarım her şey gönlünüzce olur, iyi ki varsınız." Samsun Valisi Osman Kaymak öğrencilerin yazdıkları notları sosyal medya hesabından 'Samsun’daki arkadaşlarımız özveriyle çocuklarımızla ilgilendiler, onların memnuniyeti bizleri de mutlu etti inşallah bu hastalığı hep birlikte yeneceğiz' ifadeleriyle paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi