Kamu-Sen, Samsun'dan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek

Türkiye 01.04.2020 - 11:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2659+ kez okundu.
 

Kamu-Sen, Samsun'dan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek

TÜRKİYE Kamu-Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin,  “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasının bir fırsat olduğunu belirterek, Türkiye Kamu-Sen olarak kampanyaya destek olduklarını ifade etti. Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından milli dayanışma kampanyası başlatıldı. “Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına” bir destek de Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Başkanlığı’ndan geldi. Bu zorlu süreçte herkesin bir ve beraber olması gerektiğini ifade eden Türkiye Kamu -Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin, milli dayanışma kampanyasının bir fırsat olduğunu vurguladı.   ‘AYDINLIK GÜNLERE EL ELE ULAŞACAĞIZ’ Tüm dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiğini belirten Başkan Keskin, bu gibi dönemlerde dayanışmanın ve kardeşliğin çok önemli olduğunu ifade etti. Keskin, “Toplumun her kesimi yaşanan bu salgından etkilenirken, yarınım ne olacak diye düşünen vatandaşlarımız için başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ isimli milli dayanışma kampanyası birlik ve beraberlik ruhumuzu bir kez daha ortaya koymamız için önemli bir fırsat olmuştur. Bu milletin içinden filizlenerek doğan Türkiye Kamu-Sen camiası da elbette bu kampanyaya elinden gelen tüm desteği verecektir. Türk milleti kenetlenerek bu zor günleri hep birlikte aşacak, aydınlık günlere el ele ulaşacaktır” dedi. 

TÜRKİYE Kamu-Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin,  “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasının bir fırsat olduğunu belirterek, Türkiye Kamu-Sen olarak kampanyaya destek olduklarını ifade etti. Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından milli dayanışma kampanyası başlatıldı. “Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına” bir destek de Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Başkanlığı’ndan geldi. Bu zorlu süreçte herkesin bir ve beraber olması gerektiğini ifade eden Türkiye Kamu -Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin, milli dayanışma kampanyasının bir fırsat olduğunu vurguladı.

 

‘AYDINLIK GÜNLERE EL ELE ULAŞACAĞIZ’ Tüm dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiğini belirten Başkan Keskin, bu gibi dönemlerde dayanışmanın ve kardeşliğin çok önemli olduğunu ifade etti. Keskin, “Toplumun her kesimi yaşanan bu salgından etkilenirken, yarınım ne olacak diye düşünen vatandaşlarımız için başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ isimli milli dayanışma kampanyası birlik ve beraberlik ruhumuzu bir kez daha ortaya koymamız için önemli bir fırsat olmuştur. Bu milletin içinden filizlenerek doğan Türkiye Kamu-Sen camiası da elbette bu kampanyaya elinden gelen tüm desteği verecektir. Türk milleti kenetlenerek bu zor günleri hep birlikte aşacak, aydınlık günlere el ele ulaşacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi