Erbaa'da 20 noktaya giysi yardımı kutuları yerleştirildi

Karadeniz 12.11.2019 - 13:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2839+ kez okundu.
 

Erbaa'da 20 noktaya giysi yardımı kutuları yerleştirildi

TOKAT’ın Erbaa ilçe belediyesi ‘Sanma bir giysi önemsiz, yüzler gülecektir eminiz’ sloganı ile 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirdi. Kutularda toplanan kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı belirtildi. Erbaa Belediyesi kıyafet yardımlarını ulaştırmak için proje başlattı. Başlatılan proje çerçevesinde ilçedeki 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirildi. İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yerleştirilen kutularda toplanan kıyafetler, Erbaa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma birimi tarafından değerlendirilecek. Kullanıma uygun olan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, uygun olmayanlar geri dönüşüme gönderilecek. Geri dönüşümden elde edilen gelir yine sosyal yardım faaliyetleri çerçevesinde kullanılacak.    Şu ana kadar 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirdiklerini, bu sayıyı artırmayı planladıklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Kış ayları yaklaşıyor, kıyafet konusunda yoksunluk yaşayan hemşehrilerimiz var. Bu durumda olan hemşehrilerimizin derdine çare olmak için böyle bir çalışma başlattık. Erbaalı hemşehrilerimin de bu duruma kayıtsız kalmayacağını biliyorum. Yardımlaşarak giysi konusunda yoksunluk yaşayan hemşehrilerimize yardımcı olmayı düşündük. İlçemizin farklı bölgelerine 20 adet giysi toplama kutusu yerleştirdik. Bu kutularda toplanan kıyafetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma birimi çalışanlarımız buradan alıp değerlendirecek. Kullanıma uygun olan giysiler ayrılacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kullanıma uygun olmayanlar ise geri dönüşüme gönderilecek. Geri dönüşümden elde edilen gelirle yine ihtiyaç sahiplerinin farklı ihtiyaçları karşılanacak. Tüm hemşehrilerimi yapmış olduğumuz bu anlamlı çalışmaya destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu. 

TOKAT’ın Erbaa ilçe belediyesi ‘Sanma bir giysi önemsiz, yüzler gülecektir eminiz’ sloganı ile 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirdi. Kutularda toplanan kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı belirtildi. Erbaa Belediyesi kıyafet yardımlarını ulaştırmak için proje başlattı. Başlatılan proje çerçevesinde ilçedeki 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirildi. İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yerleştirilen kutularda toplanan kıyafetler, Erbaa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma birimi tarafından değerlendirilecek. Kullanıma uygun olan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, uygun olmayanlar geri dönüşüme gönderilecek. Geri dönüşümden elde edilen gelir yine sosyal yardım faaliyetleri çerçevesinde kullanılacak. 

 

Şu ana kadar 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirdiklerini, bu sayıyı artırmayı planladıklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Kış ayları yaklaşıyor, kıyafet konusunda yoksunluk yaşayan hemşehrilerimiz var. Bu durumda olan hemşehrilerimizin derdine çare olmak için böyle bir çalışma başlattık. Erbaalı hemşehrilerimin de bu duruma kayıtsız kalmayacağını biliyorum. Yardımlaşarak giysi konusunda yoksunluk yaşayan hemşehrilerimize yardımcı olmayı düşündük. İlçemizin farklı bölgelerine 20 adet giysi toplama kutusu yerleştirdik. Bu kutularda toplanan kıyafetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma birimi çalışanlarımız buradan alıp değerlendirecek. Kullanıma uygun olan giysiler ayrılacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kullanıma uygun olmayanlar ise geri dönüşüme gönderilecek. Geri dönüşümden elde edilen gelirle yine ihtiyaç sahiplerinin farklı ihtiyaçları karşılanacak. Tüm hemşehrilerimi yapmış olduğumuz bu anlamlı çalışmaya destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi