Düzceliler şampiyonluğu coşkuyla kutladı

Spor 19.05.2019 - 23:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2368+ kez okundu.
 

Düzceliler şampiyonluğu coşkuyla kutladı

GALATASARAY'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle Düzceliler sokaklara inerek şampiyonluğu doyasıya kutladı. Süper Lig'in bitime 1 hafta kala Galatasaray, Medipol Başakşehir'u 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Düzceliler forma ve bayraklarını alarak sokaklara indi.   Düzce'de şampiyonluk kutlamalarının merkezi İstanbul Caddesi oldu. Galatasaraylı bazı taraftarlar araçları ile uzun konvoyları oluştururken, bazı taraftarlar ise bayraklarla kutlamalara katıldı. Marşlar söyleyen taraftarların kutlamaları geç saatlere kadar devam etti. 

GALATASARAY'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle Düzceliler sokaklara inerek şampiyonluğu doyasıya kutladı. Süper Lig'in bitime 1 hafta kala Galatasaray, Medipol Başakşehir'u 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Düzceliler forma ve bayraklarını alarak sokaklara indi.

 

Düzce'de şampiyonluk kutlamalarının merkezi İstanbul Caddesi oldu. Galatasaraylı bazı taraftarlar araçları ile uzun konvoyları oluştururken, bazı taraftarlar ise bayraklarla kutlamalara katıldı. Marşlar söyleyen taraftarların kutlamaları geç saatlere kadar devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi