Bolu'da fener alaylı 19 Mayıs kutlaması

Genel 19.05.2019 - 23:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1811+ kez okundu.
 

Bolu'da fener alaylı 19 Mayıs kutlaması

BOLU'da, CHP Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, çok sayıda vatandaşın katıldığı fener alayı ile kutlandı. CHP Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle fener alayı düzenlendi. Yürüyüşe Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.   Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan kalabalık ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Kent Meydanı’na kadar marşlar ve sloganlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüşün ön safında Atatürk portresi ve Türk Bayrağı yer aldı. Ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk flamalarıyla yürüyüşe katılan vatandaşlar, 'Mustafa Kemalin askerleriyiz' sloganları attı. Fener alayına katılan motosikletliler de renkli görüntüler oluşturdu. Sokaktaki vatandaşlar korteji cep telefonlarıyla görüntüledi.

BOLU'da, CHP Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, çok sayıda vatandaşın katıldığı fener alayı ile kutlandı. CHP Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle fener alayı düzenlendi. Yürüyüşe Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan kalabalık ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Kent Meydanı’na kadar marşlar ve sloganlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüşün ön safında Atatürk portresi ve Türk Bayrağı yer aldı. Ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk flamalarıyla yürüyüşe katılan vatandaşlar, 'Mustafa Kemalin askerleriyiz' sloganları attı. Fener alayına katılan motosikletliler de renkli görüntüler oluşturdu. Sokaktaki vatandaşlar korteji cep telefonlarıyla görüntüledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi