Derin göğüs dekolteli kadın hostesler tarafından uçaktan atıldı!

Magazin 01.07.2019 - 09:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2916+ kez okundu.
 

Derin göğüs dekolteli kadın hostesler tarafından uçaktan atıldı!

Derin göğüs dekolteli kadın hostesler tarafından uçaktan atıldı! İspanya Malaga'da derin göğüs dekoltesiyle uçağa binen 31 yaşındaki 2 çocuk annesi Harriet Osborne, uçakta küçük çocukların olması nedeniyle kadın hostes tarafından zorla uçaktan indirildi. 31 yaşındaki iki çocuk annesi İngiliz kadın Harriet Osborne, İspanya Malaga'da EasyJet hava yollarına ait uçağa bindiği sırada göğüs dekoltesi ve sütyen giymediği için kadın hostes tarafından uçaktan indirildi. Uçakta çocukların bulunduğu için bu şekilde uçağa binmesinin uygun olmadığı söylendi. Uçağa alınmayan Harriet, bir arkadaşı ile beraber havaalanında yatarak ertesi gün başka bir uçakla evine döndü. Harriet, başka bir uçuş için 149 £ (1000 TL) ödemek zorunda kaldı. Harriet olay hakkında şunları söyledi: Mürettebat korkunçtu ve beni ucuz hissettirdi. Hostes tüm uçağın önünde beni uçağa alamayacağını söyledi. 'Benim görevli olduğum uçağa böyle binemezsiniz, üstünüze bir şey giymelisiniz' dedi. Sadece ağladım. İspanyol polisinin bizi sorgulamak için durduğu terminale geri dönmek zorunda kaldık. Onlara neden atıldığımızı söylediğimizde şaşırdılar.

Derin göğüs dekolteli kadın hostesler tarafından uçaktan atıldı!


İspanya Malaga'da derin göğüs dekoltesiyle uçağa binen 31 yaşındaki 2 çocuk annesi Harriet Osborne, uçakta küçük çocukların olması nedeniyle kadın hostes tarafından zorla uçaktan indirildi.


31 yaşındaki iki çocuk annesi İngiliz kadın Harriet Osborne, İspanya Malaga'da EasyJet hava yollarına ait uçağa bindiği sırada göğüs dekoltesi ve sütyen giymediği için kadın hostes tarafından uçaktan indirildi.


Uçakta çocukların bulunduğu için bu şekilde uçağa binmesinin uygun olmadığı söylendi.


Uçağa alınmayan Harriet, bir arkadaşı ile beraber havaalanında yatarak ertesi gün başka bir uçakla evine döndü. Harriet, başka bir uçuş için 149 £ (1000 TL) ödemek zorunda kaldı.


Harriet olay hakkında şunları söyledi: Mürettebat korkunçtu ve beni ucuz hissettirdi. Hostes tüm uçağın önünde beni uçağa alamayacağını söyledi. 'Benim görevli olduğum uçağa böyle binemezsiniz, üstünüze bir şey giymelisiniz' dedi. Sadece ağladım. İspanyol polisinin bizi sorgulamak için durduğu terminale geri dönmek zorunda kaldık. Onlara neden atıldığımızı söylediğimizde şaşırdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi