Derede mahsur kalan kediyi AFAD ekibi kurtardı

Karadeniz 18.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2143+ kez okundu.
 

Derede mahsur kalan kediyi AFAD ekibi kurtardı

TOKAT'ta derede mahsur kalan kediyi AFAD ekipleri kurtardı. Kentin içerisinden geçen Behsat deresi içerisinde sahipsiz bir kedinin mahsur kaldığını görenler durumu AFAD ekiplerine haber verdi.   İhbar üzerine olay olay yerine gelen AFAD ekibi, bir taşın üzerinde bulunan kediyi, dere yatağından alıp çıkardı. Kurtarılan kedi, tekrar sokağa bırakıldı. FOTOĞRAFLI   

TOKAT'ta derede mahsur kalan kediyi AFAD ekipleri kurtardı. Kentin içerisinden geçen Behsat deresi içerisinde sahipsiz bir kedinin mahsur kaldığını görenler durumu AFAD ekiplerine haber verdi.

 

İhbar üzerine olay olay yerine gelen AFAD ekibi, bir taşın üzerinde bulunan kediyi, dere yatağından alıp çıkardı. Kurtarılan kedi, tekrar sokağa bırakıldı. FOTOĞRAFLI   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi