Denizde boğulma ihbarı polisi alarma geçirdi

Güncel 09.07.2019 - 21:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2415+ kez okundu.
 

Denizde boğulma ihbarı polisi alarma geçirdi

SAMSUN'da bir kişinin denizde boğulma tehlikesi geçirdiği ihbarı üzerine Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, araştırma başlattı. Karada ve denizde yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Olay, akşam saatlerinde Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana geldi.   Kayalıklarda ailesi ile birlikte vakit geçiren bir kadın, polisi arayarak denizde bir kişinin boğulma tehlikesi geçirdiği ihbarında bulundu. Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı kurbağa adamlar ve Atakum Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak denizde arama çalışması başlattı. Deniz polisince yapılan arama sonucu herhangi birine rastlanılamadı. Cankurtaranın sahilde sahipsiz bir çanta olup olmadığına yönelik aramaları da sonuçsuz kalınca, ekipler çalışmayı sonlandırdı. 

SAMSUN'da bir kişinin denizde boğulma tehlikesi geçirdiği ihbarı üzerine Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, araştırma başlattı. Karada ve denizde yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Olay, akşam saatlerinde Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana geldi.

 

Kayalıklarda ailesi ile birlikte vakit geçiren bir kadın, polisi arayarak denizde bir kişinin boğulma tehlikesi geçirdiği ihbarında bulundu. Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı kurbağa adamlar ve Atakum Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak denizde arama çalışması başlattı. Deniz polisince yapılan arama sonucu herhangi birine rastlanılamadı. Cankurtaranın sahilde sahipsiz bir çanta olup olmadığına yönelik aramaları da sonuçsuz kalınca, ekipler çalışmayı sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi