Deniz kaybolan genç, 12 gündür aranıyor

Karadeniz 07.08.2019 - 17:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1696+ kez okundu.
 

Deniz kaybolan genç, 12 gündür aranıyor

SAMSUN'un Terme ilçesinde, balık tutmak için babasıyla birlikte açıldığı tekneden denize düşerek kaybolan Ali Korkmaz'ı (21) arama çalışmaları 12’nci gününde devam ediyor. Olay, 26 Temmuz'da, Terme ilçesi Çaltı Burnu mevkiinde meydana geldi.   Babası Fatih Korkmaz (43) ve bir personelle birlikte balık tutmak için tekneyle denize açılan Ali Kormaz, iddiaya göre ayağı kabloya takılınca, denize düştü. Kıyıya 2 kilometre mesafede boğulma tehlikesi geçiren Korkmaz, babası tarafından denizden çıkarıldığı sırada yeniden suya kapılarak, gözden kayboldu. Baba, tüm çabalarına rağmen oğlunu bulamayınca, durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri, Ali Korkmaz'ı bulmak için çalışma başlattı. AFAD, Sahil Güvenlik Dalış Timi ve dalgıçlar yapılan aramalarda Korkmaz'a ait bir ize rastlayamadı. Korkmaz'ı arama çalışmaları 12’nci gününde de sürüyor. 

SAMSUN'un Terme ilçesinde, balık tutmak için babasıyla birlikte açıldığı tekneden denize düşerek kaybolan Ali Korkmaz'ı (21) arama çalışmaları 12’nci gününde devam ediyor. Olay, 26 Temmuz'da, Terme ilçesi Çaltı Burnu mevkiinde meydana geldi.

 

Babası Fatih Korkmaz (43) ve bir personelle birlikte balık tutmak için tekneyle denize açılan Ali Kormaz, iddiaya göre ayağı kabloya takılınca, denize düştü. Kıyıya 2 kilometre mesafede boğulma tehlikesi geçiren Korkmaz, babası tarafından denizden çıkarıldığı sırada yeniden suya kapılarak, gözden kayboldu. Baba, tüm çabalarına rağmen oğlunu bulamayınca, durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri, Ali Korkmaz'ı bulmak için çalışma başlattı. AFAD, Sahil Güvenlik Dalış Timi ve dalgıçlar yapılan aramalarda Korkmaz'a ait bir ize rastlayamadı. Korkmaz'ı arama çalışmaları 12’nci gününde de sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi