Demir'den Rize Halkına TEŞEKKÜR

Rize 21.08.2019 - 09:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2065+ kez okundu.
 

Demir'den Rize Halkına TEŞEKKÜR

THK Rize Şubesinden Kurban Derisi bağışlayanlara teşekkür  RİZE BAŞKANI MEHMET DEMİR’KURBAN DERİLERİNDE HEDEFİ AŞTIK’             2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açılan THK Rize Şubesi bu yıl ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan ‘kurban derisi’ toplama faaliyetini başarıyla tamamladı.  Çeşitli kurumlardan temin edilen 5 araç ile Rize Şubesinin sorumluluk alanında gerçekleştirilen deri toplama çalışmalarında geçen yıllara göre önemli bir artış sağladıklarını açıklayan THK Rize Şubesi Başkanı Mehmet Demir’ öncelikle bize destek olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. 2019 yılı kurban bayramında 2018 yılına ait toplanan miktarın 3 katını toplamış bulunuyoruz. 2020 Yılına ait konulan hedefe ulaşmak için şimdiden planlamalara başlandık. Deri toplamamızda özellikle Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’e kurumsal katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir havacılık faaliyetlerinin sürdürülmesinde kullanılacak. Gençlerimize istikbalin mesleği olan havacılığı sevdirmek, onlara yeni ufuklar açmak, Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek için çabalıyoruz" dedi.   

THK Rize Şubesinden Kurban Derisi bağışlayanlara teşekkür 


RİZE BAŞKANI MEHMET DEMİR’KURBAN DERİLERİNDE HEDEFİ AŞTIK’ 

          

2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açılan THK Rize Şubesi bu yıl ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan ‘kurban derisi’ toplama faaliyetini başarıyla tamamladı. 


Çeşitli kurumlardan temin edilen 5 araç ile Rize Şubesinin sorumluluk alanında gerçekleştirilen deri toplama çalışmalarında geçen yıllara göre önemli bir artış sağladıklarını açıklayan THK Rize Şubesi Başkanı Mehmet Demir’ öncelikle bize destek olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. 2019 yılı kurban bayramında 2018 yılına ait toplanan miktarın 3 katını toplamış bulunuyoruz. 2020 Yılına ait konulan hedefe ulaşmak için şimdiden planlamalara başlandık. Deri toplamamızda özellikle Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’e kurumsal katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir havacılık faaliyetlerinin sürdürülmesinde kullanılacak. Gençlerimize istikbalin mesleği olan havacılığı sevdirmek, onlara yeni ufuklar açmak, Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek için çabalıyoruz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi