Dehşet! Boğazından ve göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Türkiye 26.10.2019 - 20:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2367+ kez okundu.
 

Dehşet! Boğazından ve göğsünden bıçaklayarak öldürdü

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Suriye uyruklu A.A., sokak ortasında tartıştığı eniştesi Hasan Muhammed A.’yı boğazından ve göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Polis ekiplerince kaçan A.A.’yı yakalamak için çalışma başlatıldı. Olay, saat 20.00 sıralarında, Adalet Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu A.A. ile eniştesi Hasan Muhammed A. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine A.A. yanındaki bıçakla eniştesini boğazından ve göğsünden yaraladı. Hasan Muhammed A., kanlar içinde yere yığılırken, A.A. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Hasan Muhammed A., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Hasan Muhammed A., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, polis ekipleri A.A.’yı yakalamak için başlattıkları çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Suriye uyruklu A.A., sokak ortasında tartıştığı eniştesi Hasan Muhammed A.’yı boğazından ve göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Polis ekiplerince kaçan A.A.’yı yakalamak için çalışma başlatıldı.


Olay, saat 20.00 sıralarında, Adalet Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu A.A. ile eniştesi Hasan Muhammed A. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine A.A. yanındaki bıçakla eniştesini boğazından ve göğsünden yaraladı. Hasan Muhammed A., kanlar içinde yere yığılırken, A.A. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Hasan Muhammed A., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Hasan Muhammed A., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.


Öte yandan, polis ekipleri A.A.’yı yakalamak için başlattıkları çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi