Cumhurbaşkanından Şehir içi Raylı Sistem müjdesi

Karadeniz 27.08.2019 - 09:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4241+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanından Şehir içi Raylı Sistem müjdesi

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a müjde olarak verdiği şehir içi raylı sistem vaadi, müthiş bir şey.. Şehrin uzun süreden bu yana hayali.. Bunu bilen Erdoğan Trabzon’a olan ilgisini ve sevgisini raylı sistemle ilgili vaadini vererek gösterdi.. Cumhurbaşkanının bu açıklamasından sonra şehir gündemine raylı sistemle ilgili projeler düşmeye başladı..   İddiaya göre Cumhurbaşkanı, bu vaadini vermeden önce projeler konusunda bilgisi vardı.. Bilgilendirildi. Bu bilgilendirmeyi de Bakan Cahit Turan yaptı.. Raylı sistemin ilk güzergahı da iddiaya göre belli.. O güzergah Akçaabat- Akyazı stadı arasında. Gülcemal bittiğinde de ikinci bir güzergah Ganita- Akyazı stadı arasında yapılacak. Sosyal medyada ilk güzergah ile ilgili bilgiler elden ele dolanıyor.. Resmi bir açıklama yok… Akçaabat-Akyazı raylı sistemi yine deniz doldurularak yapılacak.. Proje böyle deniyor.. Bu durum raylı sistem müjdesini gölgeliyor… Ama uzmanlar başka bir seçenek yok diyorlar… Raylı sistem, sahil yoluna paralel, uzun vadede Of-Akyazı arasında olacak gibi…   (61SAAT)

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a müjde olarak verdiği şehir içi raylı sistem vaadi, müthiş bir şey..


Şehrin uzun süreden bu yana hayali.. Bunu bilen Erdoğan Trabzon’a olan ilgisini ve sevgisini raylı sistemle ilgili vaadini vererek gösterdi.. Cumhurbaşkanının bu açıklamasından sonra şehir gündemine raylı sistemle ilgili projeler düşmeye başladı..

 

İddiaya göre Cumhurbaşkanı, bu vaadini vermeden önce projeler konusunda bilgisi vardı.. Bilgilendirildi. Bu bilgilendirmeyi de Bakan Cahit Turan yaptı.. Raylı sistemin ilk güzergahı da iddiaya göre belli.. O güzergah Akçaabat- Akyazı stadı arasında. Gülcemal bittiğinde de ikinci bir güzergah Ganita- Akyazı stadı arasında yapılacak.


Sosyal medyada ilk güzergah ile ilgili bilgiler elden ele dolanıyor.. Resmi bir açıklama yok… Akçaabat-Akyazı raylı sistemi yine deniz doldurularak yapılacak.. Proje böyle deniyor.. Bu durum raylı sistem müjdesini gölgeliyor… Ama uzmanlar başka bir seçenek yok diyorlar… Raylı sistem, sahil yoluna paralel, uzun vadede Of-Akyazı arasında olacak gibi…

 

(61SAAT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi