COVİD-19 RİZE'DE SAĞLIK ÇALIŞANINI HAYATTAN KOPARDI

Vefat 18.09.2020 - 14:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1951+ kez okundu.
 

COVİD-19 RİZE'DE SAĞLIK ÇALIŞANINI HAYATTAN KOPARDI

 Rize’nin Çayeli ilçesinde Covit 19 virüsü bir sağlık çalışanını hayattan kopardı.   İlçenin tanınmış ailelerinden Hafız’ul Kurra hacı Hafız Sefer Sarı Hoca Efendinin oğlu olan İsmail Hakkı Sarı tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi Yoğun bakımında gözlerini hayata yumdu.         Çayeli Devlet Hastanesinde Teknisyen olarak çalışmakta olan İsmail Hakkı Sarı (63) yakın aile fertlerinin katılımı ile kılınan cenaze namazı sonrasında Sırt köyündeki aile kabristanlığına defn edildi.Evli ve iki çocuk babası olan İsmail Hakkı Sarı aynı zamanda ilçe esnaflarından gazeteci Şemsettin ,Seyfettin ve Ali Sarı’nın kardeşi idi.           Çalıştığı kurumdan yıl sonunda emekli olacağı açıklanan İsmail Hakkı Sarı  Ölümü ile  sevenlerini ve sosyal medya takipçilerini yasa boğdu.İsmail Hakkı Sarı sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla da tanınmaktaydı.         Covit 19 ‘un getirdiği solunum yetmezliği nedeni ile iki kez RTÜ Araştırma Hastanesi Acil servisine ambülans ile kaldırılan ve yapılan testi Pozitif çıkan İsmail Hakkı Sarı 3 gün evinde  9 gün serviste 7 gün de yoğun bakımda olmak üzere toplamda 19 gün içinde hayata gözlerini yumdu.         Çevresinde iyilik sever bir kişilik olarak tanınan İsmail Hakkı Sarı ani ölümü ile mesai  Arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.         Cenaze namazı sonrasında aile fertleri adına bir açıklama yapan Şemsettin Sarı “ Bu hastalık  Allah’ın bir lütfü.Toplum olarak tedbirli olmalı ve kurallara uymalıyız.Allah kardeşimi amansız bir   Hastalıkla katına aldı. Bu tür ölümler şehadet mertebesindedir.Rabbim öte alemdeki makamını cennet, peygamberimizi kendisine ve bizlere rehber eylesin.  Cenazeye iştirak eden, telefon ve sosyal Medya yoluyla taziyelerini bildiren adına çeşitli dini  Etkinliklerde bulunan,hatimler indiren dostlarımıza teşekkür ediyorum “dedi

 Rize’nin Çayeli ilçesinde Covit 19 virüsü bir sağlık çalışanını hayattan kopardı.
 

İlçenin tanınmış ailelerinden Hafız’ul Kurra hacı Hafız Sefer Sarı Hoca Efendinin oğlu olan İsmail Hakkı Sarı tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi Yoğun bakımında gözlerini hayata yumdu.

       
Çayeli Devlet Hastanesinde Teknisyen olarak çalışmakta olan İsmail Hakkı Sarı (63) yakın aile fertlerinin katılımı ile kılınan cenaze namazı sonrasında Sırt köyündeki aile kabristanlığına defn edildi.Evli ve iki çocuk babası olan İsmail Hakkı Sarı aynı zamanda ilçe esnaflarından gazeteci Şemsettin ,Seyfettin ve Ali Sarı’nın kardeşi idi.

         
Çalıştığı kurumdan yıl sonunda emekli olacağı açıklanan İsmail Hakkı Sarı  Ölümü ile  sevenlerini ve sosyal medya takipçilerini yasa boğdu.İsmail Hakkı Sarı sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla da tanınmaktaydı.

       
Covit 19 ‘un getirdiği solunum yetmezliği nedeni ile iki kez RTÜ Araştırma Hastanesi Acil servisine ambülans ile kaldırılan ve yapılan testi Pozitif çıkan İsmail Hakkı Sarı 3 gün evinde  9 gün serviste 7 gün de yoğun bakımda olmak üzere toplamda 19 gün içinde hayata gözlerini yumdu.

       
Çevresinde iyilik sever bir kişilik olarak tanınan İsmail Hakkı Sarı ani ölümü ile mesai  Arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

       
Cenaze namazı sonrasında aile fertleri adına bir açıklama yapan Şemsettin Sarı “ Bu hastalık  Allah’ın bir lütfü.Toplum olarak tedbirli olmalı ve kurallara uymalıyız.Allah kardeşimi amansız bir   Hastalıkla katına aldı. Bu tür ölümler şehadet mertebesindedir.Rabbim öte alemdeki makamını cennet, peygamberimizi kendisine ve bizlere rehber eylesin.  Cenazeye iştirak eden, telefon ve sosyal Medya yoluyla taziyelerini bildiren adına çeşitli dini  Etkinliklerde bulunan,hatimler indiren dostlarımıza teşekkür ediyorum “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi