COVİD-19 RİZE'DE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM LÜTFEN

Sağlık 10.08.2020 - 00:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1801+ kez okundu.
 

COVİD-19 RİZE'DE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM LÜTFEN

Rize'nin Pazar ve Ardeşen İlçelerinde  Kovid-19 tedavisi gören iki kişi hayatını kaybetti. Son günlerde Rize'de vatandaşların covid-19 tedbirlerinine gereken önemi vermediği yönünde oluşan kanı bu acı haberlerle adeta doğrulandı. 80'lii yaşlarında olan  her iki hastanında   erkek olduğu öğrenilirken Rize genelinde bugüne kadar  COVİD-19  sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 19 oldu. Son iki günde Rize'de 2 büyük lokantanın da kapanmasına sebep olan COVİD-19 salgını için Rize'de  tüm vatandaşların daha duyarlı davranarak kurallara uyulması iartık bir zorunluluk ahline geldi.

Rize'nin Pazar ve Ardeşen İlçelerinde  Kovid-19 tedavisi gören iki kişi hayatını kaybetti.


Son günlerde Rize'de vatandaşların covid-19 tedbirlerinine gereken önemi vermediği yönünde oluşan kanı bu acı haberlerle adeta doğrulandı.


80'lii yaşlarında olan  her iki hastanında   erkek olduğu öğrenilirken Rize genelinde bugüne kadar  COVİD-19  sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 19 oldu.


Son iki günde Rize'de 2 büyük lokantanın da kapanmasına sebep olan COVİD-19 salgını için Rize'de  tüm vatandaşların daha duyarlı davranarak kurallara uyulması iartık bir zorunluluk ahline geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi