COVİD-19 RİZE'DE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. SAYI 34'E ÇIKTI

Sağlık 29.08.2020 - 14:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1653+ kez okundu.
 

COVİD-19 RİZE'DE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. SAYI 34'E ÇIKTI

Rize'de artış eğilimini sürdüren Covid-19 salgınında vaka ve vefat sayılarındaki artış her geçen gün devam ediyor Vaka sayısının her gün arttığı Rize'de son olarak 2'si kadın olmak üzere  3 hasta daha tedavi gördükleri Hastanade vefat ettiler. Son can kayıplarıyla birlikte Rize İl genelinde 25'i erkek 9'u  kadın olmak üzere toplam  34 kişi COVİD-19 sebebiyla hayatını kaybetmiş oldu. Son can kayıpları ile birlikte vatandaşların daha duyarlı olmaları ve tavsiye dilen tedbirlere uymalarının önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Rize'de artış eğilimini sürdüren Covid-19 salgınında vaka ve vefat sayılarındaki artış her geçen gün devam ediyor


Vaka sayısının her gün arttığı Rize'de son olarak 2'si kadın olmak üzere  3 hasta daha tedavi gördükleri Hastanade vefat ettiler.


Son can kayıplarıyla birlikte Rize İl genelinde 25'i erkek 9'u  kadın olmak üzere toplam  34 kişi COVİD-19 sebebiyla hayatını kaybetmiş oldu.


Son can kayıpları ile birlikte vatandaşların daha duyarlı olmaları ve tavsiye dilen tedbirlere uymalarının önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi