Çorum'da öğrenciler, koşarak sınava yetişti

Karadeniz 01.06.2019 - 11:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1570+ kez okundu.
 

Çorum'da öğrenciler, koşarak sınava yetişti

ÇORUM'da, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) başladı. Bazı öğrenciler koşarak sınava yetişirken, veliler de onlara eşlik etti.  Çorum’da, Bahçelievler İlköğretim Okulu'nda LGS sınavına girecek bazı adaylar, kapıların kapanmasına saniyeler kala koşarak sınav merkezlerine yetişebildi.   Bazı öğrenciler ise velileri ile birlikte koşarak sınav merkezleri önüne geldi. Çocukları içeri giren veliler, dışarıda dua etti.  

ÇORUM'da, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) başladı. Bazı öğrenciler koşarak sınava yetişirken, veliler de onlara eşlik etti.  Çorum’da, Bahçelievler İlköğretim Okulu'nda LGS sınavına girecek bazı adaylar, kapıların kapanmasına saniyeler kala koşarak sınav merkezlerine yetişebildi.

 

Bazı öğrenciler ise velileri ile birlikte koşarak sınav merkezleri önüne geldi. Çocukları içeri giren veliler, dışarıda dua etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi