Çorum'da drone ile trafik denetimi

Karadeniz 31.05.2019 - 18:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2994+ kez okundu.
 

Çorum'da drone ile trafik denetimi

İÇ Anadolu Bölgesi'ni, Karadeniz'e bağlayan karayolu üzerindeki Çorum'da, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla artan trafik yoğunluğuna karşı ekiplerce drone ile denetim yapıldı. Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla artan trafik yoğunluğu için alınan tedbirler kapsamında trafik uygulaması başlattı.   İç Anadolu Bölgesi'ni Karadeniz'e bağlayan geçiş noktalarında polis ekipleri denetimler gerçekleştirdi. Çorum- Ankara karayolunda yapılan trafik denetimlerinde drone'lerden faydalanıldı. Trafik polislerince kontrol noktasında durdurulan sürücüler, emniyet kemeri takmaları, cep telefonu kullanmamaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyarılıyor. Denetimler sırasında drone ile kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen bir TIR sürücüsüne 235 lira para cezası uygulandı.  

İÇ Anadolu Bölgesi'ni, Karadeniz'e bağlayan karayolu üzerindeki Çorum'da, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla artan trafik yoğunluğuna karşı ekiplerce drone ile denetim yapıldı. Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla artan trafik yoğunluğu için alınan tedbirler kapsamında trafik uygulaması başlattı.

 

İç Anadolu Bölgesi'ni Karadeniz'e bağlayan geçiş noktalarında polis ekipleri denetimler gerçekleştirdi. Çorum- Ankara karayolunda yapılan trafik denetimlerinde drone'lerden faydalanıldı. Trafik polislerince kontrol noktasında durdurulan sürücüler, emniyet kemeri takmaları, cep telefonu kullanmamaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyarılıyor. Denetimler sırasında drone ile kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen bir TIR sürücüsüne 235 lira para cezası uygulandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi