Çorum'da 19 Mayıs coşkusu

Törenler 19.05.2019 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2334+ kez okundu.
 

Çorum'da 19 Mayıs coşkusu

ÇORUM’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100' üncü yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında ilk olarak Gençlik yürüyüşü düzenlendi. Hürriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüşte protokol üyeleri ve öğrenciler ellerinde Türk bayraklarıyla 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları eşliğinde Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü.    Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer tarafından anıta çelenk sunuldu. Anıttaki tören, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin çelenklerini sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu. Törenler daha sonra Atatürk Spor Salonu'nda devam etti.   Çorum Valisi Mustafa Çitçi,  Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, salonda bulunanların bayramını kutladı. Kutlamalarda öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Gösteriler sırasında Hitit Üniversitesi öğrencilerinin jimnastik  gösterisi de büyük beğeni alırken, yıl içerisinde spor faaliyetlerinde dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.  

ÇORUM’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100' üncü yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında ilk olarak Gençlik yürüyüşü düzenlendi. Hürriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüşte protokol üyeleri ve öğrenciler ellerinde Türk bayraklarıyla 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları eşliğinde Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. 

 

Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer tarafından anıta çelenk sunuldu. Anıttaki tören, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin çelenklerini sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu. Törenler daha sonra Atatürk Spor Salonu'nda devam etti.

 

Çorum Valisi Mustafa Çitçi,  Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, salonda bulunanların bayramını kutladı. Kutlamalarda öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Gösteriler sırasında Hitit Üniversitesi öğrencilerinin jimnastik  gösterisi de büyük beğeni alırken, yıl içerisinde spor faaliyetlerinde dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi