ÇORUH EDAŞ KARDA KIŞTA İŞBAŞINDA

Rize 02.12.2019 - 22:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2509+ kez okundu.
 

ÇORUH EDAŞ KARDA KIŞTA İŞBAŞINDA

Kar yağışının etkili olduğu İkizdere’nin yüksek rakımdaki köylerinde meydana gelen elektrik hatlarındaki arızalara müdahaleler zamanında yapılıyor.      İlçenin Sivrikaya köyünde köylülerin karanlıkta kalmaması için arıza olan hatlarda elektrik direklerine çıkarak arıza gideren ÇORUH EDAŞ ekipleri köylülerin takdirini kazandı. Sivrikaya Köyü Muhtarı Oktay Aksu’da yaptığı açıklamasında ‘kar yağışı altında köyümü karanlıkta bırakmayan ÇORUH EDAŞ ekiplerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Kış mevsiminde karanlıkta kalmak istemeyiz. Çalışan ekip sayı olarak çok az ama arızalara zamanında yetişip çözüm bulmakta çok usta ve becererikli, kendilerine kurum olarak köyüm adına teşekkür ediyorum’ dedi. 

Kar yağışının etkili olduğu İkizdere’nin yüksek rakımdaki köylerinde meydana gelen elektrik hatlarındaki arızalara müdahaleler zamanında yapılıyor. 

   

İlçenin Sivrikaya köyünde köylülerin karanlıkta kalmaması için arıza olan hatlarda elektrik direklerine çıkarak arıza gideren ÇORUH EDAŞ ekipleri köylülerin takdirini kazandı. Sivrikaya Köyü Muhtarı Oktay Aksu’da yaptığı açıklamasında ‘kar yağışı altında köyümü karanlıkta bırakmayan ÇORUH EDAŞ ekiplerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Kış mevsiminde karanlıkta kalmak istemeyiz. Çalışan ekip sayı olarak çok az ama arızalara zamanında yetişip çözüm bulmakta çok usta ve becererikli, kendilerine kurum olarak köyüm adına teşekkür ediyorum’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi