ÇOBAN ATEŞİ HAREKETİ PARTİYE DÖNÜŞÜYOR

Siyaset 22.09.2019 - 23:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2512+ kez okundu.
 

ÇOBAN ATEŞİ HAREKETİ PARTİYE DÖNÜŞÜYOR

Koordinatörlüğünü, Sağlık ve Devlet E.Bakanı Rıfat Serdaroğlu’nun yürüttüğü Çoban Ateşi Hareketi, hafta sonu Afyonkarahisar’da düzenlediği ve iki gün süren çalıştayında önemli kararlar alındı.  20 Ekim 2018 tarihinde Adana’da başlayan Çoban Ateşi Hareketi oluşumu, yurdumuzun değişik illerin de toplantılar yaptıktan sonra partileşme sürecinin ve kararının konuşulması, hazırlıkların gözden geçirilmesi için, Afyonkarahisar’da hafta sonu iki gün süren kampı sona erdi.  Kampa katılanlar arasında Rıfat Serdaroğlu, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu, Eski Devlet bakanı M.Tınaz Titiz, DYP kurucusu Mehmet Dülger, Eski Vali ve Emniyet Müdürü Orhan Taşanlar, ANAP Grup Başkanvekili Beyhan Aslan, Prof. Ahmet Ercan, E.Amiral Türker Ertürk, E.Korgeneral Gürbüz Kaya, E. TBMM Komisyon Başkanı Sadık Avundukluoğlu ve birçok milletvekili, konusunda uzman eğitimci ve tarım uzmanlarının yansıra, bölge ve il temsilcileri katıldı.  Panelin açılış konuşmasını yapan Çoban Ateşi Koordinatörü Rıfat Serdaroğlu ülke meselelerine değinerek ”Zor bir işe soyunduklarını milletimizin desteği ve azmi ile bu karanlığı aydınlığa çevireceğimizi, hareketimizin yeri ve görüşünün demokratik merkez olduğunun altını çizdi. Milletimize asla ve asla yalan söylemeyeceklerini belirtti.”  Karadeniz Bölgesini temsilen panele katılan Çoban Ateşi Hareketinin Karadeniz koordinatörü Eyüp Demir panel de söz alarak “Ülkenin içinde bulunmuş olduğu sıkıntıyı çözecek adresin Çoban Ateşi Hareketi olduğunu ve hareketin düzgün bir yapı içinde partileşmesinin gerektiğini söyledi.”   Panel de söz alan diğer konuşmacılar “Türkiye’nin ve Milletimizin zor bir süreçten geçtiğini, iktidarın ülkeyi yönetemediğini ve en kötüsü milletimize verecekleri umut ve heyecanın kalmadığı görüşüne varıldı.” Alınan kararlar doğrultusunda Rıfat Serdaroğlu başkanlığında 50 kişilik geçici yönetim oluşturulmasına ayrıca çeşitli komisyonlar kurulmasına, biran önce Ankara’da Genel Merkez binası kiralanmasına karar verildi.  Panelin kapanış konuşmasını yapan Rıfat Serdaroğlu özetle şunları söyledi. “Bütün konuşmacıları dinledim. Çok önemli ve değerleri fikirler edindim. Ben üzerime düşeni yapacağım. Arkadaşlarımız ile beraber milletimizin önüne imkân sunacağız. Çoban Ateşi Hareketi’nin sahibi Yüce Türk Milleti’dir. Bizim olduğumuz yerde umutlar yeşerecektir. Aziz milletimize ilan ediyoruz.” 

Koordinatörlüğünü, Sağlık ve Devlet E.Bakanı Rıfat Serdaroğlu’nun yürüttüğü Çoban Ateşi Hareketi, hafta sonu Afyonkarahisar’da düzenlediği ve iki gün süren çalıştayında önemli kararlar alındı. 


20 Ekim 2018 tarihinde Adana’da başlayan Çoban Ateşi Hareketi oluşumu, yurdumuzun değişik illerin de toplantılar yaptıktan sonra partileşme sürecinin ve kararının konuşulması, hazırlıkların gözden geçirilmesi için, Afyonkarahisar’da hafta sonu iki gün süren kampı sona erdi. 


Kampa katılanlar arasında Rıfat Serdaroğlu, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu, Eski Devlet bakanı M.Tınaz Titiz, DYP kurucusu Mehmet Dülger, Eski Vali ve Emniyet Müdürü Orhan Taşanlar, ANAP Grup Başkanvekili Beyhan Aslan, Prof. Ahmet Ercan, E.Amiral Türker Ertürk, E.Korgeneral Gürbüz Kaya, E. TBMM Komisyon Başkanı Sadık Avundukluoğlu ve birçok milletvekili, konusunda uzman eğitimci ve tarım uzmanlarının yansıra, bölge ve il temsilcileri katıldı. 


Panelin açılış konuşmasını yapan Çoban Ateşi Koordinatörü Rıfat Serdaroğlu ülke meselelerine değinerek ”Zor bir işe soyunduklarını milletimizin desteği ve azmi ile bu karanlığı aydınlığa çevireceğimizi, hareketimizin yeri ve görüşünün demokratik merkez olduğunun altını çizdi. Milletimize asla ve asla yalan söylemeyeceklerini belirtti.” 


Karadeniz Bölgesini temsilen panele katılan Çoban Ateşi Hareketinin Karadeniz koordinatörü Eyüp Demir panel de söz alarak “Ülkenin içinde bulunmuş olduğu sıkıntıyı çözecek adresin Çoban Ateşi Hareketi olduğunu ve hareketin düzgün bir yapı içinde partileşmesinin gerektiğini söyledi.” 


 Panel de söz alan diğer konuşmacılar “Türkiye’nin ve Milletimizin zor bir süreçten geçtiğini, iktidarın ülkeyi yönetemediğini ve en kötüsü milletimize verecekleri umut ve heyecanın kalmadığı görüşüne varıldı.” Alınan kararlar doğrultusunda Rıfat Serdaroğlu başkanlığında 50 kişilik geçici yönetim oluşturulmasına ayrıca çeşitli komisyonlar kurulmasına, biran önce Ankara’da Genel Merkez binası kiralanmasına karar verildi. 


Panelin kapanış konuşmasını yapan Rıfat Serdaroğlu özetle şunları söyledi. “Bütün konuşmacıları dinledim. Çok önemli ve değerleri fikirler edindim. Ben üzerime düşeni yapacağım. Arkadaşlarımız ile beraber milletimizin önüne imkân sunacağız. Çoban Ateşi Hareketi’nin sahibi Yüce Türk Milleti’dir. Bizim olduğumuz yerde umutlar yeşerecektir. Aziz milletimize ilan ediyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi