CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Karadeniz 28.03.2020 - 17:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1769+ kez okundu.
 

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA   Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, Volkan Y.'nin sokakta karşılaştığı Ahmet Cantekin'i tabancayla ateş ederek öldürdüğü anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, Ahmet Cantekin yolda karşılaştığı Volkan Y.'nin üzerine yürüyor, çıkan kavgada Volkan Y. tabancayla ateş ediyor, Cantekin de yere düşüyor.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

 

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, Volkan Y.'nin sokakta karşılaştığı Ahmet Cantekin'i tabancayla ateş ederek öldürdüğü anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, Ahmet Cantekin yolda karşılaştığı Volkan Y.'nin üzerine yürüyor, çıkan kavgada Volkan Y. tabancayla ateş ediyor, Cantekin de yere düşüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi