CİM BOM KAYSERİ'DE İPTEN DÖNDÜ

Spor 30.08.2019 - 23:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1782+ kez okundu.
 

CİM BOM KAYSERİ'DE İPTEN DÖNDÜ

Süper Lig 3. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Kayserispor'u 3-2 mağlup etti. Kadir Has Şehir Stadı'nda oynanan mücadelede Mustafa Öğretmenoğlu yönetti.. Saat 20.30'da başlayan v mücadelede Galatasaray'ın gollerini 66. dakikada penaltıdan Belhanda, 87'de Ryan Babel ve 90+9'da Adem Büyük kaydederken ev sahibi Kayserispor'un golleri 37'de Henrique ve 90+1'de Umut Bulut'tan geldi. Mücadelede Kayserispor'dan Abdennour 66. dakikada, Pedro Henrique 73. dakikada ve Umut Bulut 90+5. dakikada kırmızı kart görürken, Galatasaray'lı Emre Mor 89'da kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu bitiş düdüğünün hemen ardından Galatasaray antrenörü Ümit Davala'ya da kırmızı kartını çıkardı. Galatasaray'ın Kayserispor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği nefes kesen mücadele sonrası sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in maç sonrası açıklamaları: "Açıkçası beklediğimizi bulamayınca veya alamayınca mecburi değişiklikleri yapıyoruz. O anki taktik anlayışımız da buydu. Diagne'nin çıkması doğruydu. Özellikle merkezde daha fazla hareketlilik gerekiyordu. Babel'i de yormamamız gerekiyordu. Kayserispor'u da tebrik ediyorum. Gayet elektrikli, giden-gelen bir maç oldu. Galatasaray böyle goller yememeli. Daha iyi olacağımız kesin. Bu atmosfer yaratıldı. Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor gibi bir ortam yaratıldı. Örgütlü organize işler ama amatör demiştim. Bu sene profesyonelce işler var. Bunu bu maç için söylemiyorum. Galatasaray camiasına tekrar, erkenden söylüyorum, bir bütün olarak durabilmeliyiz. Ben bunu zaman zaman hatırlatıyorum. Geçen sene kullandığım amatör kısmına demek alınmışlar. İki maç puan kaybettik, kimse yabancı konusunu gündeme getirmedi. Şimdi kazandık, yine yabancı konusu konuşulur." .

Süper Lig 3. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Kayserispor'u 3-2 mağlup etti.


Kadir Has Şehir Stadı'nda oynanan mücadelede Mustafa Öğretmenoğlu yönetti..


Saat 20.30'da başlayan v mücadelede Galatasaray'ın gollerini 66. dakikada penaltıdan Belhanda, 87'de Ryan Babel ve 90+9'da Adem Büyük kaydederken ev sahibi Kayserispor'un golleri 37'de Henrique ve 90+1'de Umut Bulut'tan geldi.


Mücadelede Kayserispor'dan Abdennour 66. dakikada, Pedro Henrique 73. dakikada ve Umut Bulut 90+5. dakikada kırmızı kart görürken, Galatasaray'lı Emre Mor 89'da kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu bitiş düdüğünün hemen ardından Galatasaray antrenörü Ümit Davala'ya da kırmızı kartını çıkardı.


Galatasaray'ın Kayserispor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği nefes kesen mücadele sonrası sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.


İşte Terim'in maç sonrası açıklamaları:


"Açıkçası beklediğimizi bulamayınca veya alamayınca mecburi değişiklikleri yapıyoruz. O anki taktik anlayışımız da buydu. Diagne'nin çıkması doğruydu. Özellikle merkezde daha fazla hareketlilik gerekiyordu. Babel'i de yormamamız gerekiyordu. Kayserispor'u da tebrik ediyorum. Gayet elektrikli, giden-gelen bir maç oldu. Galatasaray böyle goller yememeli. Daha iyi olacağımız kesin. Bu atmosfer yaratıldı. Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor gibi bir ortam yaratıldı. Örgütlü organize işler ama amatör demiştim. Bu sene profesyonelce işler var. Bunu bu maç için söylemiyorum. Galatasaray camiasına tekrar, erkenden söylüyorum, bir bütün olarak durabilmeliyiz. Ben bunu zaman zaman hatırlatıyorum. Geçen sene kullandığım amatör kısmına demek alınmışlar. İki maç puan kaybettik, kimse yabancı konusunu gündeme getirmedi. Şimdi kazandık, yine yabancı konusu konuşulur."

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi