CHP RİZE TEŞKİLATLARI AFET BÖLGELERİNDE

Siyaset 14.07.2020 - 13:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1581+ kez okundu.
 

CHP RİZE TEŞKİLATLARI AFET BÖLGELERİNDE

CHP Afet Bölgesini Ziyaret Etti CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz Fındıklı belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Şentürk, Merkez ilçe Başkanı Necati Topaloğlu, Güneysu ilçe Başkanı Mustafa Kambur,  Pazar İlçe Başkanı Kazım balta, Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, Pazar İl genel meclisi üyesi Ömer Hacıoğlu, Çayeli ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu ile birlikte Çayeli ve İkizdere ilçelerinde yaşanan afet bölgesinde incelemeler yaptı Çayeli ilçesinde yaşanan afet yerini gezen CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz ve beraberindeki heyet Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakki Çiftçi ile afet bölgesinde görüştü. Çayeli belediye başkanı İsmail Hakki Çiftçi afet olur olmaz araçlarıyla yardıma koşan Fındıklı ve Arhavi Belediyelerine teşekkür etti. Başkan Deniz açıklamasında, “Dün yağışlardan bilgi alınca il başkanlığımıza ait kriz masası kurduk ve fındıklı belediye başkanımızla görüşerek iş makinalarını gönderdik. Tüm ilçe başkanlarımız kendi ilçelerindeki resmi kurumlarla görüşerek bölgelerindeki yağışlarla ilgili bilgi aldı. Vali ve jandarma komutanı ile görüşerek her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Çevre belediye başkanlarımızla irtibata geçtik. Genel başkanımız ve Genel Başkan yardımcılarımızla görüşüp gerek duyulduğunda büyük şehirlerden destek noktalarını oluşturduk. ” şeklinde konuştu.

CHP Afet Bölgesini Ziyaret Etti


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz Fındıklı belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Şentürk, Merkez ilçe Başkanı Necati Topaloğlu, Güneysu ilçe Başkanı Mustafa Kambur,  Pazar İlçe Başkanı Kazım balta, Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, Pazar İl genel meclisi üyesi Ömer Hacıoğlu, Çayeli ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu ile birlikte Çayeli ve İkizdere ilçelerinde yaşanan afet bölgesinde incelemeler yaptı


Çayeli ilçesinde yaşanan afet yerini gezen CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz ve beraberindeki heyet Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakki Çiftçi ile afet bölgesinde görüştü. Çayeli belediye başkanı İsmail Hakki Çiftçi afet olur olmaz araçlarıyla yardıma koşan Fındıklı ve Arhavi Belediyelerine teşekkür etti. Başkan Deniz açıklamasında, “Dün yağışlardan bilgi alınca il başkanlığımıza ait kriz masası kurduk ve fındıklı belediye başkanımızla görüşerek iş makinalarını gönderdik. Tüm ilçe başkanlarımız kendi ilçelerindeki resmi kurumlarla görüşerek bölgelerindeki yağışlarla ilgili bilgi aldı. Vali ve jandarma komutanı ile görüşerek her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Çevre belediye başkanlarımızla irtibata geçtik. Genel başkanımız ve Genel Başkan yardımcılarımızla görüşüp gerek duyulduğunda büyük şehirlerden destek noktalarını oluşturduk. ” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi