CHP Rize il teşkilatından Başkana Sonsuz destek

Siyaset 11.07.2019 - 09:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1868+ kez okundu.
 

CHP Rize il teşkilatından Başkana Sonsuz destek

CUMHURİYET HALK PARTİSİ RİZE İL BAŞKANLIĞI   2.  YEREL YÖNETİM KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI. Fındıklı Belediye Başkanımız Ercüment Ş.Çervatoğlu’nun yanındayız.. Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı 2. Yerel yönetim komisyon toplantısı 09 Temmuz Salı günü Fındıklı’da  Tuncer Ergüven Sosyal Tesislerinde saat 14:00’da gerçekleştirildi. Toplantıda İl Başkanı Saltuk DENİZ, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. ÇERVATOĞLU ve İlçe başkanı Kadirhan KADIOĞLU başta olmak üzere birçok meclis üyesi söz aldı. CHP İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu’nun açılış konuşmasını yapmasının ardından söz alan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz; “Yerel Yönetim komisyon toplantımızın 2.sini Fındıklı İlçemizde yapıyoruz. Bu toplantımızı burada yapmamızın en önemli nedeni de son günlerde Belediye Başkanımız Ercüment Ş.Çervatoğlu’na karşı yapılan karalama kampanyalarına, provakatif girişimlere ve yalan haberlere karşı olarak Belediye başkanımızın her zaman ve her koşulda yanında olacağımızı göstermek. Hiç kimse Belediye Başkanımızı , Fındıklı halkıyla beraber,kurmuş oldukları meclisleri ve  meci çalışmalarıyla geleceğin Fındıklı’sını inşa etme çalışmasından  vazgeçiremez. Yapılan saldırılar sadece Belediye başkanımıza değil Fındıklı halkına da yapılmıştır. CHP Rize İl Örgütü olarak her zaman Fındıklı Belediye Başkanımızın ve Fındıklı halkının yanında olacağız” dedi.  Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. ÇERVATOĞLU yapılan kara propagandaya karşı ‘’Halka rağmen değil, halkla birlikte’ ‘diyerek çalışmalarını imeceyle sürdürmeye devam edeceğiniifade etti. Yönetimde halkın söz sahibi olmasını sağlamak adına makam odasının kapısını kaldıran ÇERVATOĞLU ‘’Kapı bir siyasal tercihti, sembolik olarak açmadık.’’ dedi. Sözün, yetkinin, kararın Fındıklı Halkının olacağı bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını bu şekilde devam edeceklerini vurgulayarak sözlerine son verdi. Komisyon toplantısında İl genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Gurup Başkan vekilleri de söz aldı. Toplantı Yerel Yönetim Komisyon Başkanlığına Pazar Belediye Meclis Üyesi Selçuk Vatandaş seçilmesi ve 3.toplantının 2 ay sonra Ardeşen’de yapılmasına karar verilmesiyle tamamlandı. Toplantının sonuç bildirgesi  ve Rize Belediyelerinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili  hazırlanmış olan raporlar Ağustos ayında yapılacak  “Rize Belediyelerinin ilk 120 günü “ konulu Basın toplantısında kamuoyuna açıklanacak…  

CUMHURİYET HALK PARTİSİ RİZE İL BAŞKANLIĞI   2.  YEREL YÖNETİM KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI.


Fındıklı Belediye Başkanımız Ercüment Ş.Çervatoğlu’nun yanındayız..


Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı 2. Yerel yönetim komisyon toplantısı 09 Temmuz Salı günü Fındıklı’da  Tuncer Ergüven Sosyal Tesislerinde saat 14:00’da gerçekleştirildi. Toplantıda İl Başkanı Saltuk DENİZ, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. ÇERVATOĞLU ve İlçe başkanı Kadirhan KADIOĞLU başta olmak üzere birçok meclis üyesi söz aldı.


CHP İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu’nun açılış konuşmasını yapmasının ardından söz alan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz; “Yerel Yönetim komisyon toplantımızın 2.sini Fındıklı İlçemizde yapıyoruz. Bu toplantımızı burada yapmamızın en önemli nedeni de son günlerde Belediye Başkanımız Ercüment Ş.Çervatoğlu’na karşı yapılan karalama kampanyalarına, provakatif girişimlere ve yalan haberlere karşı olarak Belediye başkanımızın her zaman ve her koşulda yanında olacağımızı göstermek. Hiç kimse Belediye Başkanımızı , Fındıklı halkıyla beraber,kurmuş oldukları meclisleri ve  meci çalışmalarıyla geleceğin Fındıklı’sını inşa etme çalışmasından  vazgeçiremez. Yapılan saldırılar sadece Belediye başkanımıza değil Fındıklı halkına da yapılmıştır. CHP Rize İl Örgütü olarak her zaman Fındıklı Belediye Başkanımızın ve Fındıklı halkının yanında olacağız” dedi. 


Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. ÇERVATOĞLU yapılan kara propagandaya karşı ‘’Halka rağmen değil, halkla birlikte’ ‘diyerek çalışmalarını imeceyle sürdürmeye devam edeceğiniifade etti. Yönetimde halkın söz sahibi olmasını sağlamak adına makam odasının kapısını kaldıran ÇERVATOĞLU ‘’Kapı bir siyasal tercihti, sembolik olarak açmadık.’’ dedi. Sözün, yetkinin, kararın Fındıklı Halkının olacağı bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını bu şekilde devam edeceklerini vurgulayarak sözlerine son verdi.
Komisyon toplantısında İl genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Gurup Başkan vekilleri de söz aldı.


Toplantı Yerel Yönetim Komisyon Başkanlığına Pazar Belediye Meclis Üyesi Selçuk Vatandaş seçilmesi ve 3.toplantının 2 ay sonra Ardeşen’de yapılmasına karar verilmesiyle tamamlandı.


Toplantının sonuç bildirgesi  ve Rize Belediyelerinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili  hazırlanmış olan raporlar Ağustos ayında yapılacak  “Rize Belediyelerinin ilk 120 günü “ konulu Basın toplantısında kamuoyuna açıklanacak…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi