CHP'LİLER RİZE'DE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI

03.05.2020 - 22:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2054+ kez okundu.
 

CHP'LİLER RİZE'DE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI

CHP Ardeşen İlçe Başkanlığı Cadde ve sokaklarda vatandaşlara maske dağıttı. Türkiye’de maske satışının yasaklanmasının ardından 20-65 yaş aralığındaki vatandaşların eczanelerden 10 günde bir beş adet maske alabileceği açıklanmıştı. Kimi vatandaş bu süreyi beklerken ihtiyaç duyulan maskelerle ilgili siyasi partiler de harekete geçti. Türkiye’de maske satışının yasaklanmasının ardından 20-65 yaş aralığındaki vatandaşların eczanelerden 10 günde bir beş adet maske alabileceği açıklanmıştı. Kimi vatandaş bu süreyi beklerken ihtiyaç duyulan maskelerle ilgili siyasi partiler de harekete geçti. Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Faruk Buçan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile birlikte sokakta kişisel ihtiyaçları için olan vatandaşlara ve açık olan iş yerini tek tek gezerek Ardeşen Trafo Mevkii, Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Sanayi Bölge esnası olmak üzere kendi imalatı olan 1900, Cerrahi Maske olarak 2200 toplamda 4100 adet Maske dağıttı.  CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ö. Faruk Buçan konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu; “Kadın eli değmeden dünyada hiç bir şey güzelleşmez dedik ve insanlığı tehdit eden covid 19 virüsüne karşı verdiğimiz topyekûn mücadeleye kadınlarımızın emeğini kattık. CHP kadın kollarından oluşan bir gönüllü gurubunun kendi emek ve el işçilikleriyle dikmiş oldukları cerrahi maskelerini yine kadın kollarının katılımıyla değerli halkımıza dağıtarak karınca kararınca Covid 19 mücadelesine destek verdik” diye konuştu. CHP Ardeşen İlçe Başkanlığınca: “İleriki günlerde kadınlarımızın diktiği ve cerrahi hazır maskeleri temin ettikçe İlçe geneli kaldığımız yerden maske dağıtımına devam edeceğiz.” Açıklaması geldi.

CHP Ardeşen İlçe Başkanlığı Cadde ve sokaklarda vatandaşlara maske dağıttı.


Türkiye’de maske satışının yasaklanmasının ardından 20-65 yaş aralığındaki vatandaşların eczanelerden 10 günde bir beş adet maske alabileceği açıklanmıştı. Kimi vatandaş bu süreyi beklerken ihtiyaç duyulan maskelerle ilgili siyasi partiler de harekete geçti.


Türkiye’de maske satışının yasaklanmasının ardından 20-65 yaş aralığındaki vatandaşların eczanelerden 10 günde bir beş adet maske alabileceği açıklanmıştı. Kimi vatandaş bu süreyi beklerken ihtiyaç duyulan maskelerle ilgili siyasi partiler de harekete geçti.


Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Faruk Buçan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile birlikte sokakta kişisel ihtiyaçları için olan vatandaşlara ve açık olan iş yerini tek tek gezerek Ardeşen Trafo Mevkii, Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Sanayi Bölge esnası olmak üzere kendi imalatı olan 1900, Cerrahi Maske olarak 2200 toplamda 4100 adet Maske dağıttı. 


CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ö. Faruk Buçan konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu; “Kadın eli değmeden dünyada hiç bir şey güzelleşmez dedik ve insanlığı tehdit eden covid 19 virüsüne karşı verdiğimiz topyekûn mücadeleye kadınlarımızın emeğini kattık.


CHP kadın kollarından oluşan bir gönüllü gurubunun kendi emek ve el işçilikleriyle dikmiş oldukları cerrahi maskelerini yine kadın kollarının katılımıyla değerli halkımıza dağıtarak karınca kararınca Covid 19 mücadelesine destek verdik” diye konuştu.


CHP Ardeşen İlçe Başkanlığınca: “İleriki günlerde kadınlarımızın diktiği ve cerrahi hazır maskeleri temin ettikçe İlçe geneli kaldığımız yerden maske dağıtımına devam edeceğiz.” Açıklaması geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi