CHP aleyhinde konuşmasına ağır eleştirilerde bulundu.

Siyaset 14.03.2020 - 17:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2581+ kez okundu.
 

CHP aleyhinde konuşmasına ağır eleştirilerde bulundu.

Saltuk Deniz’ den eski Belediye Başkanına Büyük Tepki    CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Eski Rize Belediye başkanlarından birinin Trabzon’da CHP aleyhinde konuşmasına ağır eleştirilerde bulundu. Deniz açıklamasında, “Seviyemizi düşürmeyelim diyoruz, âmâ seviyesi bile olmayan siyasi alçalmanın en had seviyesinde bile olmayan, herhangi bir sıfatla tanımlamaya bile gerek duymadığımız kişi Trabzon' da partimizle ilgili açıklamalarda bulunmuş. Bir dönem Rize de belediye başkanlığı yapmış ama adını bile yazmayacağım kişiye destur diyorum. İçinde yaşamış olduğu mağaradan arada sırada çıkıp etrafa kin ve ve nefret tohumu saçarak konuşan ve yaşadığımız coğrafyadaki huzuru ve güvenliği kendi iç dünyasındaki kötülüklerle bozmaya çalışan kişiye inat biz bu coğrafyada hangi görüşten olursak olalım birbirimize saygı duyarak yaşamaya devam edeceğiz” dedi.  CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, “Biz bunların örneklerini kurtuluş savaşında da gördük, hazırlıklıyız, biliyoruz. En son İngilizlerin gemisiyle ülkeyi terlettiler... Bir kısmı da Ben Türk olmaktan utanıyorum diyerek emperyalistlere sığındılar. O günlerde kalanlar bugün yeniden konuşmaya çalışıyorlar..O günkü rövanşı bugün almaya çalışıyorlar... Ama o günler geçti artık... Biz bugün farklı düşüncelerimiz olsa ve tartışsak bile her düşünceden ve inançtan insanlar olarak aynı noktada yani Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti noktasında birleşen insanlar olarak her türlü olumsuz girişime rağmen varlığımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi 

Saltuk Deniz’ den eski Belediye Başkanına Büyük Tepki 

 

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Eski Rize Belediye başkanlarından birinin Trabzon’da CHP aleyhinde konuşmasına ağır eleştirilerde bulundu. Deniz açıklamasında, “Seviyemizi düşürmeyelim diyoruz, âmâ seviyesi bile olmayan siyasi alçalmanın en had seviyesinde bile olmayan, herhangi bir sıfatla tanımlamaya bile gerek duymadığımız kişi Trabzon' da partimizle ilgili açıklamalarda bulunmuş. Bir dönem Rize de belediye başkanlığı yapmış ama adını bile yazmayacağım kişiye destur diyorum. İçinde yaşamış olduğu mağaradan arada sırada çıkıp etrafa kin ve ve nefret tohumu saçarak konuşan ve yaşadığımız coğrafyadaki huzuru ve güvenliği kendi iç dünyasındaki kötülüklerle bozmaya çalışan kişiye inat biz bu coğrafyada hangi görüşten olursak olalım birbirimize saygı duyarak yaşamaya devam edeceğiz” dedi. 


CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, “Biz bunların örneklerini kurtuluş savaşında da gördük, hazırlıklıyız, biliyoruz. En son İngilizlerin gemisiyle ülkeyi terlettiler... Bir kısmı da Ben Türk olmaktan utanıyorum diyerek emperyalistlere sığındılar. O günlerde kalanlar bugün yeniden konuşmaya çalışıyorlar..O günkü rövanşı bugün almaya çalışıyorlar... Ama o günler geçti artık... Biz bugün farklı düşüncelerimiz olsa ve tartışsak bile her düşünceden ve inançtan insanlar olarak aynı noktada yani Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti noktasında birleşen insanlar olarak her türlü olumsuz girişime rağmen varlığımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi