CENGİZ KARDEŞLER ANNELERİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

Vefat 06.06.2020 - 13:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 5879+ kez okundu.
 

CENGİZ KARDEŞLER ANNELERİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

Dün istanbul'da hayatını kaybeden Cengiz Holdingin sahiipleri Rize Kalkandereli işadamları Mehmet ,Ahmet, Ekrem, Asım, Kazım ve Şeref  Cengiz kardeşlerin  anneleri  Şöhret Cengiz bugün istanbul'da toprağa veridli. İstanbul Üsküdar Marmara Üniversitesi Altunizade İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınacak öğle namzının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilen Merhum Şöhret Cengiz'in cenaze törenine Cengiz ailesi ve yakınları ile Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rizespor Kulüp Başkanı Hasan KARTAL, İzmir Karadenizli işadamları derneği yöneticileri, siyaset ve iş dünyasından bir çok isimle birlikte Rizeli vatandaşlar katıldı.

Dün istanbul'da hayatını kaybeden Cengiz Holdingin sahiipleri Rize Kalkandereli işadamları Mehmet ,Ahmet, Ekrem, Asım, Kazım ve Şeref  Cengiz kardeşlerin  anneleri  Şöhret Cengiz bugün istanbul'da toprağa veridli.


İstanbul Üsküdar Marmara Üniversitesi Altunizade İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınacak öğle namzının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilen Merhum Şöhret Cengiz'in cenaze törenine Cengiz ailesi ve yakınları ile Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rizespor Kulüp Başkanı Hasan KARTAL, İzmir Karadenizli işadamları derneği yöneticileri, siyaset ve iş dünyasından bir çok isimle birlikte Rizeli vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi