ÇAYKUR YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Rize 13.03.2020 - 11:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2483+ kez okundu.
 

ÇAYKUR YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

2019 Yaş çay sezonunu rekor alımlarla kapatan ÇAYKUR 2020 yılı yaş çay sezonu hazırlıklarına başladı. ÇAYKUR yönetimi, üretimin ve kalitenin ikinci aşamasında yer alan yaş çay işleme fabrikalarında hazırlıklara başladı.  ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve ilgili daire başkanları ile birlikte 2020 yılı yaş çay kampanyası öncesi hazırlıklarını değerlendirmek üzere fabrikalardaki çalışmaları yerinde inceleyip fabrika müdürlerinden bilgi aldılar. Geçen yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim: “Çayımızın kalitesini arttırmak öncelikle bahçeden yani üreticimizden başlıyor. Kademe kademe kalitenin arttırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verim ve kalitenin 2020 yılında daha yukarı çekilmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak hem masada hem de alanda devam ediyoruz.  Mesai arkadaşlarımızla birlikte fabrikalarımızı ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde görüyoruz. İnşallah ÇAYKUR olarak yeni sezona eksiksiz olarak hazır bir şekilde başlayacağız bunun gayretindeyiz” dedi.

2019 Yaş çay sezonunu rekor alımlarla kapatan ÇAYKUR 2020 yılı yaş çay sezonu hazırlıklarına başladı. ÇAYKUR yönetimi, üretimin ve kalitenin ikinci aşamasında yer alan yaş çay işleme fabrikalarında hazırlıklara başladı. 


ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve ilgili daire başkanları ile birlikte 2020 yılı yaş çay kampanyası öncesi hazırlıklarını değerlendirmek üzere fabrikalardaki çalışmaları yerinde inceleyip fabrika müdürlerinden bilgi aldılar.


Geçen yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim: “Çayımızın kalitesini arttırmak öncelikle bahçeden yani üreticimizden başlıyor. Kademe kademe kalitenin arttırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verim ve kalitenin 2020 yılında daha yukarı çekilmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak hem masada hem de alanda devam ediyoruz.  Mesai arkadaşlarımızla birlikte fabrikalarımızı ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde görüyoruz. İnşallah ÇAYKUR olarak yeni sezona eksiksiz olarak hazır bir şekilde başlayacağız bunun gayretindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi