Çaykur'un 3. Satış Mağazasının temeli atıldı

Rize 17.02.2020 - 14:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2771+ kez okundu.
 

Çaykur'un 3. Satış Mağazasının temeli atıldı

ÇAYKUR SATIŞ MAĞAZASININ 3. SÜ KEMALPAŞA’DA AÇILIYOR Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından başlatılan ve 81 İlde 81 satış mağazasının hedeflendiği proje için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ÇAYKUR 81 ilde 81 satış mağazası sloganı ile İlkini geçtiğimiz aylarda Rize’de ardından ikincisini ise Tirebolu’da açan ve oldukça yoğun ilgi ile karşılanan ÇAYKUR Satış Mağazasının üçüncüsünü Sarp sınır kapısına yakın olan Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açıyor. ÇAYKUR’un ilçede bulunan fabrikasının yanında açılacak olan satış mağazasının temeli Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alimin katılımıyla atıldı. Mağazanın kısa sürede bitirilip hizmete gireceği belirtildi.

ÇAYKUR SATIŞ MAĞAZASININ 3. SÜ KEMALPAŞA’DA AÇILIYOR


Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından başlatılan ve 81 İlde 81 satış mağazasının hedeflendiği proje için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


ÇAYKUR 81 ilde 81 satış mağazası sloganı ile İlkini geçtiğimiz aylarda Rize’de ardından ikincisini ise Tirebolu’da açan ve oldukça yoğun ilgi ile karşılanan ÇAYKUR Satış Mağazasının üçüncüsünü Sarp sınır kapısına yakın olan Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açıyor. ÇAYKUR’un ilçede bulunan fabrikasının yanında açılacak olan satış mağazasının temeli Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alimin katılımıyla atıldı. Mağazanın kısa sürede bitirilip hizmete gireceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi