Çaykur'dan Bayram öncesi iyi Haber.

Rize 31.05.2019 - 10:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1996+ kez okundu.
 

Çaykur'dan Bayram öncesi iyi Haber.

İşçi personelimizin 2019 yılı ikinci dilim ikramiye bedeli olan   18.500.000 TL, işçi personellerimizin hesaplarına bu gün itibariyle aktarılmış olup, işçi personelimiz ikramiye bedellerini yarın (01 Haziran 2019 Cumartesi günü) ilgili banka hesaplarından çekebileceklerdir.  Bu vesile ile tüm üretici, çalışan ve tüketicilerimiz Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ederiz.  Üreticilerimize, çalışanlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.  Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 

İşçi personelimizin 2019 yılı ikinci dilim ikramiye bedeli olan   18.500.000 TL, işçi personellerimizin hesaplarına bu gün itibariyle aktarılmış olup, işçi personelimiz ikramiye bedellerini yarın (01 Haziran 2019 Cumartesi günü) ilgili banka hesaplarından çekebileceklerdir. 


Bu vesile ile tüm üretici, çalışan ve tüketicilerimiz Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ederiz. 


Üreticilerimize, çalışanlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. 


Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi