ÇAYKUR'DA DAİRE BAŞKANLIĞI ASKIYA ALINDI

Rize 04.02.2020 - 08:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2652+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'DA DAİRE BAŞKANLIĞI ASKIYA ALINDI

ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde Kemal Acar’ın yaş haddi dolayısıyla emekli olmasından boşalan Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığına asil ve vekil bir atama yapılmayınca söz konusu bu Daire Başkanlığı askıya alınarak Bloke edildiği öğrenildi. Bu karara rağmen ihtiyaç duyulması halinde Daire Başkanlığının yeniden faaliyete geçirilmesi bekleniyor. Bu daire başkanlığına bağlı 4 ayrı şube müdürlüğü de Makine ve İdari ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığına bağlandı. Bu arada Bilal Aydın’ın emekli olmasıyla boşalan ÇAYKUR’un Makine Dairesi Başkanlığına Halis Rakıcı önce vekâleten sonrada asaleten atanan isim oldu. 8 ay öncede Rahmi Şenkaya’nın emekli olmasıyla boşalan Satın alma dairesi başkanlığı görevini Özkan Yalçın vekâleten sürdürüyor. Yıllardır APK Dairesi Başkanlığına vekâlet eden Ali Karaali’nin de yakında yaş haddinden emekli olması bekleniyor.  ÇAYKUR’daki diğer daire başkanları şu isimlerden oluşuyor. Avni Bostan-Muhasebe ve Mali İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu- İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Zeki Karaloğlu-Çay Tarım Dairesi Başkanı Bilal Aydın-Enerji Dairesi Başkanı Hamdi Kutlu-Pazarlama Dairesi Başkanı Dilaver Aydın-Hukuk Müşaviri Ahmet Özgümüş-Teftiş Kurulu Başkanı Metin Bıçakçı- İşletme ve Üretim Dairesi Başkanı

ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde Kemal Acar’ın yaş haddi dolayısıyla emekli olmasından boşalan Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığına asil ve vekil bir atama yapılmayınca söz konusu bu Daire Başkanlığı askıya alınarak Bloke edildiği öğrenildi.


Bu karara rağmen ihtiyaç duyulması halinde Daire Başkanlığının yeniden faaliyete geçirilmesi bekleniyor.


Bu daire başkanlığına bağlı 4 ayrı şube müdürlüğü de Makine ve İdari ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığına bağlandı.


Bu arada Bilal Aydın’ın emekli olmasıyla boşalan ÇAYKUR’un Makine Dairesi Başkanlığına Halis Rakıcı önce vekâleten sonrada asaleten atanan isim oldu.


8 ay öncede Rahmi Şenkaya’nın emekli olmasıyla boşalan Satın alma dairesi başkanlığı görevini Özkan Yalçın vekâleten sürdürüyor.


Yıllardır APK Dairesi Başkanlığına vekâlet eden Ali Karaali’nin de yakında yaş haddinden emekli olması bekleniyor.


 ÇAYKUR’daki diğer daire başkanları şu isimlerden oluşuyor.

Avni Bostan-Muhasebe ve Mali İşler Dairesi Başkanı

Erdinç Hatinoğlu- İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı

Zeki Karaloğlu-Çay Tarım Dairesi Başkanı

Bilal Aydın-Enerji Dairesi Başkanı

Hamdi Kutlu-Pazarlama Dairesi Başkanı

Dilaver Aydın-Hukuk Müşaviri

Ahmet Özgümüş-Teftiş Kurulu Başkanı

Metin Bıçakçı- İşletme ve Üretim Dairesi Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi