ÇAYKUR BİR İLKİ BAŞARDI

Rize 15.01.2020 - 13:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1617+ kez okundu.
 

ÇAYKUR BİR İLKİ BAŞARDI

Çaykur'dan DOĞUŞ ÇAY'a 10 Bin Ton kuru çay satışı gerçekleşti.   Edinilen bilgilere göre Çaykur tarafından Özel sektörün güçlü firmalarından DOĞUŞ ÇAY'a 10 bin ton kuru çay satışı için gerçekleştirilmiş olup Çaykur'a ait fabrikalardan  Doğuşçay paketleme tesislerine  kuru çay nakliyesi başladığı öğrenildi.   Ayrıca ismi öğrenilemeyen Arhavlili bir özel sektör firmasına da  5 bin ton kuru çay satışı gerçekleşmiştir.   Çaykur'a ait fabrika depolarının boşlatılması anlamında çok önemli bir başarıya imza atan Çaykur'un bu satışları pıyasa koşullarına uygun rakamlarda gerçekleştirdiği öğrenildi.

Çaykur'dan DOĞUŞ ÇAY'a 10 Bin Ton kuru çay satışı gerçekleşti.

 

Edinilen bilgilere göre Çaykur tarafından Özel sektörün güçlü firmalarından DOĞUŞ ÇAY'a 10 bin ton kuru çay satışı için gerçekleştirilmiş olup Çaykur'a ait fabrikalardan  Doğuşçay paketleme tesislerine  kuru çay nakliyesi başladığı öğrenildi.

 

Ayrıca ismi öğrenilemeyen Arhavlili bir özel sektör firmasına da  5 bin ton kuru çay satışı gerçekleşmiştir.

 

Çaykur'a ait fabrika depolarının boşlatılması anlamında çok önemli bir başarıya imza atan Çaykur'un bu satışları pıyasa koşullarına uygun rakamlarda gerçekleştirdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi