Çayeli AB proje ekibinden büyük başarı

Eğitim 07.08.2019 - 16:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2623+ kez okundu.
 

Çayeli AB proje ekibinden büyük başarı

Çayeli Milli eğitim Müdürlüğü AB proje ekibinden büyük başarı. Konu ile ilgili olarak Çayeli İlçe Milli Eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamada ; 2018/2019 Eğitim –Öğretim yılında Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir proje oluşturarak Avrupa Birliği Projelerinden ilçemizde istifade etmesi dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde oluşturduğumuz AB Proje Ekibi RTEÜ ile işbirliğiyle AB Projeleri konusunda eğitimler aldı. Bu eğitimler sonucunda hazırlamış olduğumuz projelerle ulusal ajansa yapmış olduğumuz başvuruların meyvelerini almaya başladık ve AB fonlarından hibeleri ilçemize kazandırma yolunda çok önemli bir başarı elde ettik. Çayeli ilçemizden 2019 yılı AB Erasmus Projelerine bir tanesi KA102Erasmus Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği,9tanesi Erasmus Okul Eğitimi Personel Hareketliliği olmak üzere 10 Proje başvurusu yapıldı. Çayeli Mesleki ve Teknik Lisemizin “İnternet Bağımlılık Davranışı “14.340.00 Avro , Kaptanpaşa İzzet Akçal Yatılı Bölge Okulumuzun “Avrupa Boyutuyla Erken Okul Terkinin Önlenmesi”27.65,00 Avro projeleri Ulusal Ajans tarafından kabul edildi. Bundan sonraki süreçte elde edilen deneyimimizi pekiştirerek daha sağlam adımlarla proje üretme yolunda hedefimize kararlılıkla yürüyoruz.denildi.

Çayeli Milli eğitim Müdürlüğü AB proje ekibinden büyük başarı.


Konu ile ilgili olarak Çayeli İlçe Milli Eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamada ;


2018/2019 Eğitim –Öğretim yılında Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir proje oluşturarak Avrupa Birliği Projelerinden ilçemizde istifade etmesi dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde oluşturduğumuz AB Proje Ekibi RTEÜ ile işbirliğiyle AB Projeleri konusunda eğitimler aldı. Bu eğitimler sonucunda hazırlamış olduğumuz projelerle ulusal ajansa yapmış olduğumuz başvuruların meyvelerini almaya başladık ve AB fonlarından hibeleri ilçemize kazandırma yolunda çok önemli bir başarı elde ettik.


Çayeli ilçemizden 2019 yılı AB Erasmus Projelerine bir tanesi KA102Erasmus Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği,9tanesi Erasmus Okul Eğitimi Personel Hareketliliği olmak üzere 10 Proje başvurusu yapıldı.


Çayeli Mesleki ve Teknik Lisemizin “İnternet Bağımlılık Davranışı “14.340.00 Avro , Kaptanpaşa İzzet Akçal Yatılı Bölge Okulumuzun “Avrupa Boyutuyla Erken Okul Terkinin Önlenmesi”27.65,00 Avro projeleri Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.


Bundan sonraki süreçte elde edilen deneyimimizi pekiştirerek daha sağlam adımlarla proje üretme yolunda hedefimize kararlılıkla yürüyoruz.denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi