Çaycuma günleri başladı

Karadeniz 17.07.2019 - 17:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2974+ kez okundu.
 

Çaycuma günleri başladı

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinin, ilçe oluşunun 75’inci yılınında kutlandığı '2. Çaycuma Günleri' kortej yürüyüşüyle başladı. 20 Haziran 1944’te ilçe olan Çaycuma’da‘Çaycuma Günleri’ düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Korteje, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada, "Çaycuma'nın bu güzel ve anlamlı gününde, yarında fuarla taçlandıracağımız bu günlerde umuyorum.   Yurtdışından gelen gurbetçilerimizin katkılarıyla güzel günler geçireceğimizi düşünüyorum. Aramızdaki bağların ve kaynaşmanın daha da artacağını inanıyorum." dedi. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli de Çaycuma’nın sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu söyledi. Çok güzel bir ilçede görev yaptığını ifade eden kaymakam Keçeli, "Çaycuma ilçemiz sürekli büyüyen, gelişen ve potansiyeli ortaya çıkaran her geçen gün daha güzel, daha modern bir kent olma yolunda ilerleyen bir ilçemiz. İnşallah daha da büyümeye, gelişmeye, sadece şehirleşmesi ile değil güzel insanları ile de emin adımlarla ilerleyeceğini düşünüyorum. Bu etkinlikleri değerli olarak görüyoruz. Hemşerilik ve Çaycumalılık bilincinin de oluşmasına katkı sunacağına inanıyorum." diye konuştu. 4 gün sürecek etkinliklerin açılışında Zonguldak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Moldova’dan gelen halk oyunları ekipleri gösterilerini sergilediler.  

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinin, ilçe oluşunun 75’inci yılınında kutlandığı '2. Çaycuma Günleri' kortej yürüyüşüyle başladı. 20 Haziran 1944’te ilçe olan Çaycuma’da‘Çaycuma Günleri’ düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Korteje, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada, "Çaycuma'nın bu güzel ve anlamlı gününde, yarında fuarla taçlandıracağımız bu günlerde umuyorum.

 

Yurtdışından gelen gurbetçilerimizin katkılarıyla güzel günler geçireceğimizi düşünüyorum. Aramızdaki bağların ve kaynaşmanın daha da artacağını inanıyorum." dedi. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli de Çaycuma’nın sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu söyledi. Çok güzel bir ilçede görev yaptığını ifade eden kaymakam Keçeli, "Çaycuma ilçemiz sürekli büyüyen, gelişen ve potansiyeli ortaya çıkaran her geçen gün daha güzel, daha modern bir kent olma yolunda ilerleyen bir ilçemiz. İnşallah daha da büyümeye, gelişmeye, sadece şehirleşmesi ile değil güzel insanları ile de emin adımlarla ilerleyeceğini düşünüyorum. Bu etkinlikleri değerli olarak görüyoruz. Hemşerilik ve Çaycumalılık bilincinin de oluşmasına katkı sunacağına inanıyorum." diye konuştu. 4 gün sürecek etkinliklerin açılışında Zonguldak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Moldova’dan gelen halk oyunları ekipleri gösterilerini sergilediler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi