Çay üreticisinden Ne Kaçırılmak isteniyor.? Endişe taşıyoruz

09.05.2019 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2216+ kez okundu.
 

Çay üreticisinden Ne Kaçırılmak isteniyor.? Endişe taşıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan ve Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti.   Yarın başlayacak olan yaş çay kampamyası öncesi yaş çay taban fiyatının tespiti amacıyla gerçekleşen bu ziyarette yer almayan çiftçinin tesmilcisi Rize Ziraat odası Başkanı Nevzat Paliç konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan ve Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti.
 

Yarın başlayacak olan yaş çay kampamyası öncesi yaş çay taban fiyatının tespiti amacıyla gerçekleşen bu ziyarette yer almayan çiftçinin tesmilcisi Rize Ziraat odası Başkanı Nevzat Paliç konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi