Çay Üreticilerinin Kaderi Özel Sektörün İnsiyatifine Bırakılamaz

Siyaset 28.05.2020 - 14:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1802+ kez okundu.
 

Çay Üreticilerinin Kaderi Özel Sektörün İnsiyatifine Bırakılamaz

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz yaptığı yazılı açıklamada, çay üreticisinin kaderinin özel sektörün inisiyatifine bırakılmaması gerektiğini söyledi. Başkan Deniz açıklamasında, “Bu Nedenle Özel Sektörün Çaykur Fiyatının Altında Alım Yapması Yasaklansın. Çay sezonunda yoğunluğun başlaması ve Çaykur’ un kontenjan uygulaması nedeniyle Özel Sektör alım fiyatlarını her gün daha da aşağıya çekmeye başladı. Son gelen bilgilere göre fiyatlar 2.4 TL ye kadar düşmüş durumdadır” dedi. Başkan Deniz, “Çay üreticilerinin kaderi Özel sektörün inisiyatifine bırakılamaz. Bu nedenle; Çay Kanunu Çıkarılsın. Özel Sektörün Çaykur’ un Alım Fiyatının Altında Alım Yapması Yasaklansın” dedi  

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz yaptığı yazılı açıklamada, çay üreticisinin kaderinin özel sektörün inisiyatifine bırakılmaması gerektiğini söyledi.


Başkan Deniz açıklamasında, “Bu Nedenle Özel Sektörün Çaykur Fiyatının Altında Alım Yapması Yasaklansın. Çay sezonunda yoğunluğun başlaması ve Çaykur’ un kontenjan uygulaması nedeniyle Özel Sektör alım fiyatlarını her gün daha da aşağıya çekmeye başladı. Son gelen bilgilere göre fiyatlar 2.4 TL ye kadar düşmüş durumdadır” dedi.


Başkan Deniz, “Çay üreticilerinin kaderi Özel sektörün inisiyatifine bırakılamaz. Bu nedenle; Çay Kanunu Çıkarılsın. Özel Sektörün Çaykur’ un Alım Fiyatının Altında Alım Yapması Yasaklansın” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi