Canan Başkan Yalnız Değildir.

Siyaset 24.06.2020 - 20:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2309+ kez okundu.
 

Canan Başkan Yalnız Değildir.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz yaptığı yazılı açıklamada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ na destek çıktı CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz,  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 7 yıl önce atılan Twittlerden dolayı verilen hapis cezası İstinaf Mahkemeleri tarafından onaylandığını kaydetti. Başkan deniz, “Son 18 yıldır kimlerin ne masaj attıklarını, açıklamalar yaptıklarını unutmadık. Kendi yaptıklarını unutturmak için başkalarının geçmişte yapmış olduğu açıklamalar üzerinden cezalar dağıtmak hiçbir sonuç vermeyecektir.  Atıldığında suç olmayan Twitller nedense atıldıktan 7 yıl sonra suç olmuştur.  Herkes dikkat etsin, çocukluğunuzda tartıştığınız kişi ilerde erk sahibi olursa içeri girebilirsiniz” dedi. Başkan Deniz, “Hiç kimse toplumun hafızasını silememiştir. Bilsinler ki kadim bir halkımız var CIA kontrolünde ve hizmetinde ABD’ de yaşayan “Hoca efendi “ dedikleri zattan icazet almak için ABD’ye sefer üzerine sefer düzenleyenleri ve o zat için “ gözyaşları “ dökenleri unutmaz. Bu kararın hukuki olmadığını siyasi bir karar olduğunu biliyoruz. Çünkü hukuki olsa bugün paralel diye küfredenlerin dün paralelle ilgili dediklerinden ceza almaları gerekirdi. Karar siyasidir, Çünkü nedeni bellidir. İstanbul’u kaybetmeyi kabul edemeyenlerin ceza vermişlerdir. Siyasi karar olduğunun en somut göstergesi de, İstinaf Mahkemesinin onama kararını İstanbul Seçimlerinin kazanılmasının 1.yılıda açıklamış olmasıdır. Bir mesaj verilmiştir. Mesaj alınmıştır, anlaşılmıştır.  Bir mesaj da bizden olsun, "Bunların hiçbiri onları kurtaramayacak, Durduramayacaklar halkın coşkun akan selini “dedi Başkan Deniz, “Merak ediyoruz, İstanbul seçimini kaybettikleri için İstanbul İl Başkanımıza siyasi ceza verenler yarın iktidarı kaybettiklerinde tüm İl Başkanlarımızı içeri mi atacaklar? Daha önce de söyledik,  Canan Başkan hiç bir zaman ve hiç koşulda Yalnız değildir. CHP Rize İl Örgütü her daim hemşerimiz Canan Başkanın yanındadır” dedi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz yaptığı yazılı açıklamada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ na destek çıktı


CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz,  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 7 yıl önce atılan Twittlerden dolayı verilen hapis cezası İstinaf Mahkemeleri tarafından onaylandığını kaydetti. Başkan deniz, “Son 18 yıldır kimlerin ne masaj attıklarını, açıklamalar yaptıklarını unutmadık. Kendi yaptıklarını unutturmak için başkalarının geçmişte yapmış olduğu açıklamalar üzerinden cezalar dağıtmak hiçbir sonuç vermeyecektir.  Atıldığında suç olmayan Twitller nedense atıldıktan 7 yıl sonra suç olmuştur.  Herkes dikkat etsin, çocukluğunuzda tartıştığınız kişi ilerde erk sahibi olursa içeri girebilirsiniz” dedi.


Başkan Deniz, “Hiç kimse toplumun hafızasını silememiştir. Bilsinler ki kadim bir halkımız var CIA kontrolünde ve hizmetinde ABD’ de yaşayan “Hoca efendi “ dedikleri zattan icazet almak için ABD’ye sefer üzerine sefer düzenleyenleri ve o zat için “ gözyaşları “ dökenleri unutmaz. Bu kararın hukuki olmadığını siyasi bir karar olduğunu biliyoruz. Çünkü hukuki olsa bugün paralel diye küfredenlerin dün paralelle ilgili dediklerinden ceza almaları gerekirdi. Karar siyasidir, Çünkü nedeni bellidir. İstanbul’u kaybetmeyi kabul edemeyenlerin ceza vermişlerdir. Siyasi karar olduğunun en somut göstergesi de, İstinaf Mahkemesinin onama kararını İstanbul Seçimlerinin kazanılmasının 1.yılıda açıklamış olmasıdır. Bir mesaj verilmiştir. Mesaj alınmıştır, anlaşılmıştır.  Bir mesaj da bizden olsun, "Bunların hiçbiri onları kurtaramayacak, Durduramayacaklar halkın coşkun akan selini “dedi


Başkan Deniz, “Merak ediyoruz, İstanbul seçimini kaybettikleri için İstanbul İl Başkanımıza siyasi ceza verenler yarın iktidarı kaybettiklerinde tüm İl Başkanlarımızı içeri mi atacaklar? Daha önce de söyledik,  Canan Başkan hiç bir zaman ve hiç koşulda Yalnız değildir. CHP Rize İl Örgütü her daim hemşerimiz Canan Başkanın yanındadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi