Çalılıkta erkek cesedi bulundu

Karadeniz 11.06.2019 - 13:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2857+ kez okundu.
 

Çalılıkta erkek cesedi bulundu

TRABZON'un Akçaabat ilçesindeki çalılıkta, üzerinden kimlik çıkmayan, 30 yaşlarında olduğu sanılan ve karın bölgesinde yara izi olan erkek cesedi bulundu. İlçeye bağlı Yaylacık Mahallesi'ndeki çalılıkta, hareketsiz yatan biri olduğunu görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.   Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, karın bölgesinde yara izlerine rastlanan kişinin hayatını kaybettiği belirledi. Savcılık incelemesinin ardından üzerinden kimlik çıkmayan, 30 yaşlarında olduğu sanılan erkeğin cansız bedeni, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

TRABZON'un Akçaabat ilçesindeki çalılıkta, üzerinden kimlik çıkmayan, 30 yaşlarında olduğu sanılan ve karın bölgesinde yara izi olan erkek cesedi bulundu. İlçeye bağlı Yaylacık Mahallesi'ndeki çalılıkta, hareketsiz yatan biri olduğunu görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, karın bölgesinde yara izlerine rastlanan kişinin hayatını kaybettiği belirledi. Savcılık incelemesinin ardından üzerinden kimlik çıkmayan, 30 yaşlarında olduğu sanılan erkeğin cansız bedeni, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi