Bursasporu Final maçında GÖZTEPE'yi geçemedi.

Spor 19.05.2019 - 18:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1846+ kez okundu.
 

Bursasporu Final maçında GÖZTEPE'yi geçemedi.

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Bursaspor ile Göztepe karşı karşıya gelirken, maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.   Maça damga vuran anlar ise Göztepe'nin attığı iki golün VAR kararı sonrasında ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edilmesi ve yine konuk ekibin Deniz Kadah ile bir penaltı atışından yararlanaması oldu.   İki takım içinde hayati önem taşıyan maç 0-0 sona erdi. Göztepe'nin maç boyunca attığı iki gol VAR'a takılırken, Deniz Kadah da penaltıdan yararlanamadı.   Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 34'e, Göztepe ise 35'e yükseltti. Böylece ligde kalma yarışı son haftaya kalmış oldu.1

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Bursaspor ile Göztepe karşı karşıya gelirken, maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 

Maça damga vuran anlar ise Göztepe'nin attığı iki golün VAR kararı sonrasında ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edilmesi ve yine konuk ekibin Deniz Kadah ile bir penaltı atışından yararlanaması oldu.

 

İki takım içinde hayati önem taşıyan maç 0-0 sona erdi. Göztepe'nin maç boyunca attığı iki gol VAR'a takılırken, Deniz Kadah da penaltıdan yararlanamadı.

 

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 34'e, Göztepe ise 35'e yükseltti. Böylece ligde kalma yarışı son haftaya kalmış oldu.1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi