Bursaspor adım adım 1.Lige. Erzurum Bursa'yı rahat geçti.

Spor 05.05.2019 - 09:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1926+ kez okundu.
 

Bursaspor adım adım 1.Lige. Erzurum Bursa'yı rahat geçti.

Süper Lig’de ateş hattında oynanan mücadele nefesleri kesti… Küme düşme potasındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor yine ligde kalmak için savaşan Bursaspor’u sahasında ağırladı. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında Dadaşlar 76.dakikada Eduok’un golüyle 1-0 öne geçti. 1 puanı kurtarmak için beraberlik golü arayan Bursaspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 84’te Hakan Arslan ile durumu 2-0’a getiren Erzurumspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 7 haftadır puan kaybeden Bursaspor bu mağlubiyetle 30 puanda kalarak ateş hattından uzaklaşamadı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ligde kalma umutlarını yeşertirken Bursaspor haftalardır süren kayıplarına ‘dur’ diyemedi ve ateşe daldı…

Süper Lig’de ateş hattında oynanan mücadele nefesleri kesti… Küme düşme potasındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor yine ligde kalmak için savaşan Bursaspor’u sahasında ağırladı.


İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında Dadaşlar 76.dakikada Eduok’un golüyle 1-0 öne geçti.


1 puanı kurtarmak için beraberlik golü arayan Bursaspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 84’te Hakan Arslan ile durumu 2-0’a getiren Erzurumspor sahadan galibiyetle ayrıldı.


7 haftadır puan kaybeden Bursaspor bu mağlubiyetle 30 puanda kalarak ateş hattından uzaklaşamadı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ligde kalma umutlarını yeşertirken Bursaspor haftalardır süren kayıplarına ‘dur’ diyemedi ve ateşe daldı…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi